Ata Demirer ilk kez açıkladı: 5 ayda 22 kilo vermesinin sırrı meğer buymuş! Bambaşka bir görünüme kavuştu

Ata Demirer ilk kez açıkladı: 5 ayda 22 kilo vermesinin sırrı meğer buymuş! Bambaşka bir görünüme kavuştu

5 ay gibi kısa bir sürede 22 kilo veren Ata Demirer, smokinli fotoğraflarıyla hayranlardan beğeni topladı. 51 yaşındaki oyuncunun kilo verme sırrı ortaya çıktı. İşte, Ata Demirer'in son hali...

Sağlığını olumsuz etkilemesi dolayısıyla bir süredir fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Ata Demirer, 5 ayda 22 kilo vererek fit bir görünüme kavuştu.

ata-demirer-son-hali-ata-demirer-zayif-hali-2.jpg

Ünlü komedyen ve oyuncu, son olarak Uğur Yücel ve Esra Bilgiç ile başrolü paylaştığı yeni filmi için kamera karşısına geçti. Smokin giyip kamera karşısına geçen Ata Demirer, zayıf haliyle bir kez daha gündeme geldi.

ata-demirer-son-hali-ata-demirer-zayif-hali-4.jpg

ATA DEMİRER NASIL ZAYIFLADI?

Global'de yer alan habere göre, kısa sürede nasıl bu kadar zayıfladığı merak konusu olan 51 yaşındaki oyuncu, sırrını anlattı.

Ata Demirer, zayıflama süreciyle ilgili, "Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir..." ifadelerini kullandı.

ata-demirer-son-hali-ata-demirer-zayif-hali-3.jpg

Şekerli içeceklerden uzak duran, tatlıyı kesen ve abur cubur yemeyen ünlü komedyen, "Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim, direkt et, balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğer glutenle ilgili sorunum varmış demek ki..." dedi.

ata-demirer-son-hali-ata-demirer-zayif-hali-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN