Atv Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları Ünlerine Ün Katıyor! Hepsi Ayrı Ayrı Anlaşmalar Yaptı Sevilen Oyuncu Bakın Ne Teklif Aldı

Atv Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları Ünlerine Ün Katıyor! Hepsi Ayrı Ayrı Anlaşmalar Yaptı Sevilen Oyuncu Bakın Ne Teklif Aldı

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kardeşlerim' diziyle ünlenen başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran bir içecek markasının yüzü oldu. Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın da reklam yüzü olduğu içecek markası, Yaran için kesenin ağzını açtı. Yakışıklı oyuncunun reklam çekimleri için alacağı para duyanların ağzını açık bıraktı.

'Kardeşlerim' dizisinde oynadığı rolle izleyicilerin gönlünde taht kuran yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran, büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Dev bir içecek markasının yüzü olan Seyit Yaran'ın alacağı para ağızları açık bıraktı.

REKLAMCILARIN ARANAN YÜZÜ

Kardeşlerim dizisiyle tüm dünyaya açılan ve özellikle İspanya'da büyük kitlelere ulaşan Onur Seyit Yaran, reklamcıların en çok aranan yüzlerinden oldu. Yakışıklı oyuncu, büyük bir reklam kampanyasına imza attı.

a3-6.jpg

NİSA İLE AYNI MARKADA BULUŞTU

Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile aynı içecek markasının yüzü olmaya hazırlanan Onur Seyit Yaran, imzayı attı. Yakışıklı oyuncu reklam için alacağı para ise ağızları açık bıraktı.

a1-29.jpg

YURT DIŞINA AÇILMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde de İspanya'nın ünlü bir kanalına röportaj veren Onur Seyit Yaran kariyer hedeflerini anlatmıştı. Yurt dışında oyunculuk yapmak istediğini belirten Yaran, bu hedefi için her fırsatı değerlendirdiğini ve kendini geliştirmek için farklı alanlarda eğitimler aldığını söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN