Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından hayranlarını üzen haber! Vural Çelik, hastane odasından paylaştı: Bir ay içerisinde 2. kez...

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından hayranlarını üzen haber! Vural Çelik, hastane odasından paylaştı: Bir ay içerisinde 2. kez...

Oyuncu Vural Çelik, hastane odasından paylaşım yaptı. 1 ay içerisinde 2 kez influenza oldu. Vural, son sağlık durumunu paylaşarak, herkesi maske kullanması gerektiği konusunda uyardı.

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteri ile gönüllerde taht kuran Vural Çelik, Seksenler ve Yahşi Cazibe gibi dizilerde de rol aldı. Başarılı oyuncu Vural Çelik, 1 ay içerisinde 2. kez influenza oldu. Koronavirüs ve influenza vakaları hızla artış gösterdiği son günlerde Vural Çelik de 2. kez hastanelik oldu.

seksenler.jpg

Aynı ay içerisinde 2 kez ınfluenza teşhisi konulan oyuncu, hasta yatağından bitkin bir halde çektiği videoyu yayınlayarak "Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza... Lütfen maske takın" ifadelerini kullandı.

kubilaylay.jpg

YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI YÜZDE 83

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve solunum yolu hastalıkları arasında en sık grip, RSV ve COVID vakalarının görüldüğünü belirtmişti. İstanbul'da yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 83'e ulaştığı açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN