Avşar kızı yine yaptığı yapacağını! Yolda bulduğu yeni partneri bakın kim çıktı? Duyanlar kulaklarına inanamadı

Avşar kızı yine yaptığı yapacağını! Yolda bulduğu yeni partneri bakın kim çıktı? Duyanlar kulaklarına inanamadı

Son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, cuma günü 'Anlatma' şarkısını yayınlayacak. Ünlü isim şarkıyı hayranlarıyla buluşturmak için geri sayıma geçerken Avşar'ın şarkıdaki partnerinin kim olduğu herkesi şaşırttı.

Son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Etiler'de basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve genç oyuncuların çoğunu tanımadığını açıklayarak "Çoğunu tanımıyorum, yani isimleri aklıma gelmiyor görünce 'Aaaa o değil mi!' diyorum. Önceden bize de oluyordu. Beni görüp 'Türkan Şoray değil mi ?' diye tepki veren oluyordu, o açıdan bu dönemler hep yaşanıyor, insanlar zorlu yollardan geçmeli, kolay yolu seçen çoğu zaman kaybeder" demişti.

"O SAHNEDE ÜÇ KİŞİ VARDI ETRAFIMDA..."

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın digital platformdaki bir dizide yayınlanan sahnesi hakkında konuşan ünlü isim, Sancaktutan’ın olay yaratan sahnelerini yıllar önce 'Berlin in Berlin' filmindeki sahnesine benzetilmesi üzerine "Tanıyorum Hafsanur’u, izlemez miyim o sahneyi, o işin patenti bende (gülüyor). Ben onu 20 yıl önce yaptım bildiğiniz gibi ve gerçekten dünya sinemasında bile yeni yeni çekiliyor o sahneler. Yapan çoktur da görselleştiren az var işte" ifadelerini kullanmış ve söz konusu sahnede yanında üç kişinin daha olduğunu kaydederek "O sahnede üç kişi vardı etrafımda, aslında çekinmiştim ama film setindeki insanlar o kadar alışmışlar ki o tarz sahnelere, sana yan gözle bakmıyorlar. Çok önemli bir şeydi o, zaten en iyi kadın oyuncu ödülünü aldım, ilk kadın oyuncu ödülünü yurt dışından ben getirmiştim o film sayesinde." şeklinde konuşmuştu.

Hülya Avşar'dan İranlı kadınlara 3 dilde destek

'ANLATMA' ŞARKISI CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK

Bu açıklamalarla adından söz ettiren Avşar kızı bu kez Cuma günü yayınlayacağı 'Anlatma' şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

YENİ PARTNERİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Milliyet gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre; Avşar kızı 'Anlatma' şarkısının klibinde oynatacağı partnerini yolda yürürken buldu.

Ünlü isim, Yeniköy’de spor yaptığı sırada karşı taraftan gelen hiç tanımadığı kişiyi durdurarak kendisini tanıttı. Durdurduğu kişinin yazılımcı olduğunu öğrenen Hülya Avşar, "Klibimde oynar mısınız?” diyerek, teklifte bulundu. Kısa süre şok yaşayan kişi, klipte oynamayı kabul etti.

Cuma günü yayınlanacak şarkıyla beraber klipte oynayan kişinin kim olduğu da gözler önüne serilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN