Avukat Feyza Altun'dan yürek yakan istismar itirafı! Akrabasının yaptıklarını anlattı: Dinleyenlerin ağzı açık kaldı!

Avukat Feyza Altun'dan yürek yakan istismar itirafı! Akrabasının yaptıklarını anlattı: Dinleyenlerin ağzı açık kaldı!

Avukat Feyza Altun'un katıldığı bir programda, çocukken başından geçen istismar olayını anlattı. Stüdyoda zor anlar geçiren Altun, istismar olayını işte böyle anlattı...

Avukat Feyza Altun, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Katarsis programında, çocukluğunda yaşadığı travmaları paylaştı. Kendisine yönelik şiddet ve istismar olaylarını anlatan Altun, anne ve babasından sık sık dayak yediğini söyledi. Bunun yanı sıra, bir akrabası tarafından beş yıl boyunca istismara uğradığını ve bu kişiyle yüzleştiğini de ifade etti. Altun, yaşadığı travmaların etkisiyle bacaklarında ıslaklık hissi oluştuğunu ve çişini yaptığını sanarak küçük çocukken çok zor zamanlar geçirdiğini anlattı. Henüz 12 yaşında bile ne olduğunu anlamakta güçlük çektiğini belirtti.

BUNLARI YAPAN TEYZESİNİN OĞLU

Katarsis programında Gökhan Çınar'ın, "Beş yıl süren istismar dönemiyle ilgili olarak bu kişi kim?" şeklindeki sorusu üzerine Avukat Feyza Altun, teyzesinin oğlu olduğunu söyledi. Altun, yaşadığı olayların tam olarak hatırlanamadığını ancak 12 yaş civarında olduğunu belirtti. Altun, bu kişi hakkında annesine "Bu çok kötü bir insan, eve girmesini istemiyorum" dediğini ve bir gün bize gelmişti bildiğim bütün küfürleri megafondan sayıp kovduğunu söyledi.

Yaşadıklarını 15-16 yaşlarında bazı akrabalara anlattığını ancak hiçbirinin bir şey yapmadığını söyleyen Altun, 23 yıl sonra akrabalardan bu kişinin telefon numarasını aldı ve sekreteri ve bir meslektaşını yanına çağırarak konuşmayı hoparlöre alarak kaydetti. Altun, bu kişiye yüz yüze konuşmak istemediğini söyleyen kişinin "Ben geceleri uyku uyuyamıyorum" dediğini belirtti. Altun, bu kişiye "Senin yüzünü şeytan görsün. Sen ölene kadar uyuyama. Sen ölüm döşeğinde af dile benden." şeklinde tepki gösterdi.

KIZININ BAŞINA GELSE NE YAPARSIN DİYE SORDUM

Programda Avukat Feyza Altun'a, 12 yaşında bir kızı olduğu düşünülerek, kızının başına benzer bir olay gelmesi durumunda ne yapacağı soruldu. Altun, "Çeker vururdum. Getireyim silah çek beni vur" şeklinde sert bir yanıt verdi. Daha sonra özür dilemesi istendiğinde ise "Özür dilerim tabii" dedi ancak sonrasında telefonun kaydedilip kaydedilmediğinden emin olmadığı için biraz kıvırdı.

AKRABASI KONUNUN KAPATILMASINI İSTEMİŞ

Avukat Feyza Altun, istismar olaylarını ifşa ettikten sonra birkaç kadın akrabasının da benzer olaylara maruz kaldığını açıkladı. Ancak herkesin konuyu ciddiye alması ve adım atmaya hazır olmasıyla birlikte geri çekildiklerini belirtti. Bir akrabasının ise bu konunun kapatılmasının sevap olduğunu söylediğini ancak Altun'un böyle bir sevap istemediğini ifade etti.

 

Altun ayrıca, dayısının kendisine "Siz ne yaşadınız da şimdi çıktın anlatıyorsun? Niye o zaman söylemedin?" şeklinde tepki gösterdiğini aktardı. Altun, "Eğer 13 yaşındayken size bunu söyleseydim ve bu şekilde tepki verseydiniz, kendimi öldürürdüm" diye de ekledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN