Avukatı tahliyesini talep etmişti! Dilan Polat ile ilgili hakim kararını verdi

Avukatı tahliyesini talep etmişti! Dilan Polat ile ilgili hakim kararını verdi

Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye olmasının ardından Dilan Polat için de tahliye talebinde bulunuldu. Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Polat, cezaevinde sinir krizi geçirmiş ve kendini yaralamıştı.

Vücudunda kesik ve morluklar oluşan Dilan Polat hakkında, avukatı tarafından cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunulmuştu.

TAHLİYE TALEBİNE RET

Sabah'ta yer alan habere göre; Dilan Polat ile ilgili tahliye kararı reddedildi. Günlerdir tutuksuz yargılanacağı yönünde algı yapılan Polat Ailesi'nin aylık tutukluluk değerlendirmesi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapıldı. Nöbetçi hakimlik, Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu bütün sanıkların tutukluluğuna devam kararı verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN