Ayakkabı alacaklar şimdi tam zamanı! Fiyatlara öyle bir indirim geliyor ki... Ayakkabıcılarda iğne atsan yere düşmeyecek

Ayakkabı alacaklar şimdi tam zamanı! Fiyatlara öyle bir indirim geliyor ki... Ayakkabıcılarda iğne atsan yere düşmeyecek

Ayakkabı fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlara Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten'den müjdeli haber geldi. Ayakkabı fiyatlarının yüzde 10 oranında düşürülmesine dair tavsiyelerde bulunan Berke İçten bu kararı Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği ile birlikte aldıklarının da altını çizdi. Alınan bu kararın 'Yabancı müşteriyi kaçırmamak' ve 'Enflasyon ile mücadeleye katkıda bulunmak" amacıyla yapıldığını da vurguladı.

Ayakkabı fiyatlarına indirim geliyor!

Ülkemizde yer alan enflasyon ve hayat pahalılığı sonucunda birçok ürünün fiyatı uçtu. Bu durumdan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan ayakkabı fiyatları ise cep yakmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce açıklamada bulunan Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Derneği (TASD) Başkanı Berke İçten, ayakkabı fiyatlarında değindi.

TASD Başkanı Berke İçten yaptığı açıklamada uzun çabalar ile kazanılan yabancı müşterinin yaşanan zorlu dönemde kaybedilmemesi gerektiğini belirtirken, "Enflasyonla mücadeleye katkı sunmak için Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD) ve TASD olarak fiyatların yüzde 10 aşağıya çekilmesi konusunda tavsiye karar aldık" ifadelerini kullandı. Ayakkabı fiyatları konusu ile birlikte TASD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası AYMOD Ayakkabı Fuarı'nın bir yenisi daha başladı.

ecb09s1ucaakalh.jpg

AYMOD Ayakkabı Moda Fuarı açıldı!

AYMOD Ayakkabı Moda Fuarının açılış töreni ile birlikte birçok önemli isim de fuarda yer aldı. Fuarda yer alan isimler arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı (TİM) Mustafa Gültepe, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç ve TASD Başkanı Berke İçten yer aldı. Programın başında konuşma yapan Berke İçten önemli noktalara değindi.

shoexpo3.jpg

Ayakkabı fiyatlarında ne kadar indirim yapılacak?

Berke İçten konuşmasında 2023 yılının hedefi olarak 1,5 milyar dolar olduğunun vurgusunu yaptı. Ayakkabı fiyatlarının aşağıya çekilmesini tavsiye eden TASD Başkanı İçten, fiyatların yüzde 10 oranında düşürülmesi konusunda karara varıldığını da belirtti. Ayakkabı fiyatlarına dair yapılan konuşmada AYMOD Fuarı öncesinde AYSAD ve diğer firmalar ile birlikte değerlendirme yapıldığını vurgulayan İçten karara vardıklarını söyledi. Berke İçten, "Hem uzun çabalarla kazandığımız yabancı müşteriyi bu zor dönemde kaybetmemek hem de enflasyonla mücadeleye katkı sunmak için AYSAD ve TASD olarak ayakkabı fiyatlarının yüzde 10 aşağıya çekilmesi konusunda tavsiye karar aldık." sözleriyle gündeme damgasını vurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN