Ayakkabının içine kabartma tozu dökün mucizeye tanık olun! Lostracıların büyük sırrını açıklıyoruz! Bu yönteme şaşıracaksınız

Ayakkabının içine kabartma tozu dökün mucizeye tanık olun! Lostracıların büyük sırrını açıklıyoruz! Bu yönteme şaşıracaksınız

Kabartma tozunun farklı kullanım alanları biliyor musunuz? Hayır mı? O zaman doğru yere geldiniz. Bugün sizin için daha önce hiç bilmediğiniz tüyoları paylaşacağız. Kabartma tozunun aşağıdaki kullanım alanlarını öğrenince çok şaşıracaksınız.

Fırıncılık mesleğiniz değilse, kimse her zaman yemek pişirmez. Ve yapsanız bile, kabartma tozu sadece pişirme amaçlı değildir. Evde asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz pek çok yönden sizin için faydalı olabilir. Bu yüzden, pişirmeniz gerekene kadar rafınızda öylece durmasına izin vermeyin. Kabartma tozunu alın ve size evdeki hayatınızı iyileştirmek için onu nasıl kullanacağınızı açıklayalım.

1.jpeg

KÖTÜ KOKULARI YOK EDİN

Duş perdeleri, çöp kutuları, evcil hayvan çöpü, yatak takımları, dolaplar, depolar, bagajlar, buzdolapları, kelimenin tam anlamıyla her şey. Kokuları nötralize etmek ve her şeyin taze kokmasını sağlamak için kabartma tozu kullanabilir. Ancak ayakkabılar içinde son derece etkili olan kabartma tozundan biraz serpiştirmeniz hoşunuza gitmeyen kokuları ortadan kaldıracaktır.

Bununla birlikte nevresimleri yıkamak için çıkarırken, doğrudan yatağın üzerine ince bir tabaka kabartma tozu serperek yatağı tazeleyin. Birkaç saat bekletin, ardından tozu süpürebilirsiniz.

2-004.jpg

AYAKKABILARINIZI KOKULARDAN ARINDIRIN

Bazen kötü kokan ayakkabılarla mücadele edebiliyoruz. Hoşunuza gitmeyen kokulardan kurtulmak veya belki de yıkamak için onları bir süre dışarıda havalandırmanız gerekir. Ama gerçekten işe yarıyor mu? Öyle düşünmüyoruz. Şimdi kabartma tozunu biraz suyla karıştırın, daha sonra bir bezi hazırladığınız karışımın içinde ıslatın. Ardından bu bez yardımı ile ayakkabılarınızın içini iyice temizleyin. Ayrıca biraz soda serpebilir ve bir süre kurumaya bırakabilirsiniz.

Bu harika yöntem sayesinde ayakkabılarınız içinde bulunan kötü kokuların anında yok olduğunu göreceksiniz. Ayrıca bu sihirbaz ve çok ucuz olan doğal yöntemin kullanımı hem kolay hem de bir o kadar çevre dostu ki, bir daha asla o pahalı ev kimyasallarına ulaşmak zorunda kalmayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN