Ayça Bingöl: Babamın cenazesine gitmedim ve bunu bir saniye bile düşünmedim

Ayça Bingöl: Babamın cenazesine gitmedim ve bunu bir saniye bile düşünmedim

Başarılı oyuncu Ayça Bingöl, katıldığı bir programda babasının cenazesine neden gitmediğini açıkladı. Bingöl o dönem ikiz çocuklarına hamile olduğunu ve hastanede kıpırdamadan yattığını ifade edip "Doktorum ‘cenazeye gitmene izin veremem ama gideceğim diyorsan gidersin, tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz' dedi. Bir saniye bile düşünmedim karar verirken. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak" dedi.

Son olarak Yürek Çıkmazı ile televizyon ekranlarında boy gösteren başarılı oyuncu Ayça Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programına konuk oldu. Burada özel hayatına dair paylaşımlarda bulunan Bingöl, babasının cenazesine katılmama sebebini de açıkladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bingöl, "Karnımda 2 bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım. Benim hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum, hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alındı ve vefat etti. Doktorum ‘cenazeye gitmene izin veremem ama gideceğim diyorsan gidersin, tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2023-05-31-at-14-iemq.jpg

'HİÇBİR YÜK TAŞIMIYORUM'

Ayça Bingöl sözlerine şöyle devam etti:

Film gibi, ama gerçekten bir saniye bile düşünmedim karar verirken. Gitmedim. Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki, bu konuyla ilgili hiçbir suç, hiçbir yük taşımıyorum üzerimde. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN