Aydilge acil ameliyata alındı: Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba

Müzisyen Aydilge, sevenlerini korkuttu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil olarak ameliyata alınacağını açıkladı. Yırtığın büyük ve parçacıklı olduğunu dile getiren Aydilge, "Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba." diyerek sevenlerinden dua istedi.

"Sen misin ilacım?", "Aşk Paylaşılmaz", "Hayat Şaşırtır" ve "Aşka Gel" gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı ve söz yazarı Aydilge'den hayranlarını üzen haber geldi. 44 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil olarak ameliyata alınacağını söyledi.

aydilge-ameliyat.jpg

'BİRAZ FAZLA ZIPLAMIŞIM GALİBA'

Paylaştığı videoda hastane yatağından hayranlarına seslenen Aydilge, şöyle konuştu:

"Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Ben ne diyordum şarkımda? "Hayat şaşırtır hep zaten" bu sefer yine şaşırttı ama inşallah sonucunda da iyi şaşırtır. Labrum yırtığı var kalçamda. Ben biliyorsunuz çok seviyorum sahnede hoplamayı zıplamayı ama biraz fazla zıplamışım galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor.

Sonrasında yeniden sahnede yine sizlerle beraber, eskisinden daha iyi bir şekilde inşallah şarkılarımızı söyleyeceğiz. Ne diyordum ben? "Hiç umudum kalmamışken, bir güneş parlar bazen." İnşallah güneşin ameliyat sonrası da parlaması dileğiyle, şimdilik görüşmek üzere."

ekran-alintisi.jpg

DUA İSTEDİ

Sevenlerinden dua isteyen ünlü şarkıcı, "Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollamayı lütfen unutmayın." dedi.

Aydilge'nin paylaşıma birçok ünlü isim ve hayranı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN