Ayna gibi camlar için mucizevi formül! Bayram temizliğinde bu karışımı kullananların camları ışıl ışıl olacak

Ayna gibi camlar için mucizevi formül! Bayram temizliğinde bu karışımı kullananların camları ışıl ışıl olacak

Ev hanımlarının en çok şikayet ettiği konulardan biri kirli camlar. Ne kadar silseniz de ya da ne kadar farklı formüller deneseniz de camdaki lekeler kolay kolay geçmez. Peki kirli camlar nasıl temizlenmeli? Cam temizliği nasıl olmalı? Sizde camlarınız ayna gibi parlamasını istiyorsanız mutlaka bu formülü deneyin. Bayram temizliğinde bu karışı kullanın camlarınız ışıl ışıl parlasın. İşte camları ayna gibi parlatan o formül...

Cam temizliği ev hanımlarının en çok rahatsız olduğu ve en çok uğraştığı alanlardan biri. Ne kadar silsenizde bazı lekeler camda kalır ve istenmeyen bir görüntü oluşturur. Peki ayna gibi parlayan camlar için ne yapılmalı? Cam temizliği nasıl olmalı? Size vereceğimiz bu yöntem ile aynalarınız pırıl pırıl olacak. Tek karışım ile anında mucizevi bir etki alın. Bayram temizliğinde bu formülü kullanın aynalarınız ışıl ışıl parlasın. İşte detaylar.

ghghg-1.jpg

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • Çeyrek su bardağı beyaz sirke
  • 1 su bardağı su
  • 2 – 3 damla sıvı bulaşık deterjanı
  • Sprey şişesi

KARIŞIMIN HAZIRLANIŞI

İlk olarak boş bir sprey kutusu alın. Ardından saydığımız tüm malzemeleri içine dökün ve karıştırın. Böylece karışımınız hazır olacak. Yapmanız gereken tek şey ise camsil gibi camlara püskürtün ve güzelce silin. Mucizevi etkisini anında göreceksiniz.

hghghg-2023-06-06t092505-232.jpg

CAM TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI?

  • İlk olarak mikrofiber bez ile camdaki fazla su alınmalıdır.
  • Pencereler sırası ile bölümler halinde yıkanmalıdır. Bir pencere temizlenip durulandıktan sonra diğer pencereye geçilmelidir.
  • Sabit bir merdiven yardımı ile yüksek pencereler temizlenebilir. Merdiven ile temizlenmiyor ise merdiven pedleri uygulanabilir.
  • Camlar bulaşık deterjanı ile silinip sirke ile durulanmalıdır. Bu sayede camlar parlak ve lekesiz olacaktır.
  • Pencere temizliği için en uygun zaman ilkbahar ayıdır. Çok sıcak havalarda cam temizliği yapmak daha zordur. Su çok daha hızlı buharlaştığı için pencerelerde çizikler oluşabilmektedir.
  • Ayrıca pencere temizlemeden önce var ise panjur veya güneş koruyucuları temizlenmelidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN