Baba olan Gökhan Çıra'nın kızının annesi ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı "Başımıza taş yağacak"

Baba olan Gökhan Çıra'nın kızının annesi ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı "Başımıza taş yağacak"

Sosyal medya hesabından baba olduğunu açıklayan Gökhan Çıra, herkesi şaşkına uğratmıştı. Annesi merak edilen bebeğin sonunda annesi ortaya çıktı. Selin Ciğerci ile 6 ay önce boşanan Çıra bakın çocuğu kimden yapmış?

Selin Ciğerci ile 6 ay önce boşanan Gökhan Çıra, dün baba olduğunu açıkladı. Kızı Saadet ile ilk karesini paylaşan Çıra kafaları karıştırdı. Çocuğunun annesi merak konusu olurken, kısa sürede anne de ortaya çıktı. Duyanlar "Başımıza taş yağacak" dedi. Bakın anne kim çıktı?

gokhancira.jpg

GÖKHAN ÇIRA BABA OLMUŞTU

Ünlü fenomen Selin Ciğerci ile 2 kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, 2022'nin Eylül ayında tekrardan boşanma kararı almıştı.

gokhancira-001.jpg

Sürekli Selin'i aldatan Gökhan Çıra, bu kez ağızları açıkta bırakan bir paylaştım yaptı. Baba olduğunu duyuran Çıra, kızına uzun bir not yazarak "Hoş geldin hayatıma" notunu düştü.

gokhan.jpg

ÇOCUĞUN ANNESİ ORTAYA ÇIKTI

Herkesin kafasını karıştıran Gökhan Çıra "Annesi kim?" soruları sorulurken, gözler Selin Ciğerci'ye döndü. Selin Ciğerci sonunda sessizliğini bozdu.

selingokhan.jpg

"ANNESİ BENİM"

Doğan bebeğin annesi olduğunu açıklayan Ciğerci, taşıyıcı anne ile anne olduğunu açıkladı. "Annesi benim" diyen Ciğerci ayrıca eski eşi Gökhan Çıra ile barışmayacağının da altını çizdi.

Ciğerci yıllar önce cinsiyet değiştirip kadın olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN