Babalar Günü hediyesi almak isteyen Halkbank'a koşsun! Tek tıkla 150 TL hediye verilecek

Babalar Günü hediyesi almak isteyen Halkbank'a koşsun! Tek tıkla 150 TL hediye verilecek

O bankadan Babalar Gününe özel indirim kampanyası geldi. Hangi banka Babalar Günü kampanyası yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

Halkbank Babalar Günü kampanyası ile bir çok vatandaşa bu büyük fırsatı sundu. Cazip fırsatların olduğu kampanya müşterilere sunuldu. Halkbank'ın yeni kampanyası nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

O BANKADAN BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA!

Halkbank yeni kampanyası ile geldi. Babalar Günü'ne özel sunulan kampanya müşterilerin dikkatini çekti. Cazip fırsatların olduğu kampanya detayları müşterilere sunuldu.HALKBANK

Babalar Günü için sunulan kampanya müşterilere özel 150 TL ParafPara kazanma şansı sağlamaktadır. Yapmanız gereken tek şey ise kampanyaya katılım sağlamaktadır. Haziran ayı itibariyle Babalar Günü'ne özel olan kampanya 18 Haziran 2023'e kadar devam edecektir. Katılım sağlayan müşterilerin yaptığı harcamalar karşılığında 150 TL ParafPara kazanılacaktır.

18 Haziran 2023 tarihine kadar elektronik, giyim, saat, optik alışverişlerinde 400 TL ve üzeri harcamada 25 TL, toplamda ise 150 TL ParafPara ödemesi gerçekleştirilecektir. Kampanyaya katılım sağlamak için Paraf Mobil aracılığı ile katıl butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ya da Halkbank'ta kayıtlı olan numaradan mesaj kısmına ÖDÜL1 yazarak 3404'e SMS atmanız gerekmektedir.

Kampanya detaylarını bankanın internet adresinden veya banka şubelerinden öğrenebileceksiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN