En güzel ve en ilginç Babalar Günü hediye önerileri

En güzel ve en ilginç Babalar Günü hediye önerileri

Babanıza güzel ve farklı bir hediye almak için öncelikle onun nelerden hoşlandığını, günlük hayatını düşünün. Kullanışlı bir hediye olsun derseniz iş hayatında ya da günlük hayatta işine yarayacak bir hediyeyi babanız için seçebilirsiniz.

Babalarımız destekleyici bir ebeveyn, aynı zamanda en iyi arkadaşımız... Hayatı boyunca bize gösterdiği nezaket, empati ve sevginin karşılığını bir nebze olsun verebilmek için Babalar Günü iyi bir fırsat. Babanız, dedeniz, çocuklarınızın babası veya baba kadar yakın hissettiğiniz kişiler için Babalar Günü'nde özel hissettirecek hediyeler alarak bugünü unutulmaz kılabilirsiniz. Dün, bugün ve yarın en önemli varlıklarımızın başında gelecek babalarımızı sevindirmek ve önemini anlamak için Babalar Günü kutlanıyor.

BABALAR GÜNÜ HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

Her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü bu yıl Türkiye'de 20 Haziran 2021 Pazar günü kutlanacak.

Babalar Günü nasıl ortaya çıktı, merak konusu oldu. ABD iç savaşında gazi olan bir eski askerin kızı Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babalara özel bir günün eksikliğini hissetti. Dodd'un babası, annelerinin yokluğunda 6 çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için girişimlerde bulundu fakat bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelendi.

what-dads-really-want-for-fathers-day-but-wont-tell-you.jpg

BABALAR GÜNÜ İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 tarihinde ABD'de Washington eyaletinin Spokane şehrinde kutlandı. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları destekledi ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmedi. 1966 yılında ise dönemin ABD Başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününün Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımladı. 1972 yılında ABD Başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edildi.

BABALAR GÜNÜ İÇİN HEDİYE TAVSİYELERİ

Alacağınız hediyeyi kişiselleştirerek daha önce aldığınız hediyelerden farklı bir hale getirebilirsiniz. Örneğin, babalar günü için babanıza alacağınız kol düğmesinde isminin baş harfleri olabilir, kutusunda sizin ona mesajınız yazabilir. Her gün iş yaşamında kullandığı kartvizitliğinin yerine isminin yazılı olduğu bir gümüş kartvizitlik de babalar günü için ideal bir hediye olabilir.

* En önemli aksesuarı saat olan babalar için yeni bir saat.

* Tüm gün ayakta durmak zorunda olan babalar için konforlu bir ayakkabı.

* Yaz mevsimi tüm sıcaklığıyla kendini hissettiriyor. Rahatlıkla kullanabileceği bir şapka.

* Kendin yap çalışmalarını seven babalar için sevebileceği hobi malzemeleri.

* Nostalji seven babalar için fotoğraflarını güzelce yerleştirebileceği fotoğraf albümleri.

* Babanızın baş harfine göre kol düğmesi veya kemer.

1436208.jpg

EN ÖZEL VE ANLAMLI BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ

Babalar Günü'nde babanıza güzel ve farklı bir hediye almak için öncelikle onun nelerden hoşlandığını, günlük hayatını düşünün. Kullanışlı bir hediye olsun derseniz iş hayatında ya da günlük hayatta işine yarayacak bir hediyeyi Babalar Günü‘nde babanız için seçebilirsiniz.

FİDAN BAĞIŞI

Son birkaç yıldır her özel günde listenin üst sıralarında kendine yer bulan bir başka hediye de TEMA Vakfı'na fidan bağışı ve saklayabilecekleri bir belge. TEMA'nın "Beni her koşulda seven, koruyan, kollayan babacığım" diye başlayan sertifika çerçevelenip asılmaya hazır şekilde size ulaşıyor.

YILDIZLARI GÖRMEK İÇİN TELESKOP

Maceradan ve gökyüzünden hoşlanan babalara, yıldızları seyredebileceği, yeni keşifler yapabileceği bir teleskop hediye edebilirsiniz.

ONLINE DİZİ-FİLM PLATFORMU YA DA SPOR KANALI ABONELİĞİ

Eğer futbol ya da basketbolla arası iyiyse maç yayınlayan spor kanalı aboneliği alabilirsiniz. Film ve dizi izlemekten hoşlanıyorsa dijital platformlar tam size göre.

MİNİ TATİL PAKETİ

Oturduğu yere yakın ve koronavirüs tedbirlerini sıkı sıkıya uygulayan bir otelden 1 ya da 2 günlük mini bir tatil hediye edebilirsiniz.

GÜZEL BİR SAAT

Erkek şıklığının en gözde tamamlayıcılarından şık bir saat babanızın çok hoşuna gidecektir.

KAHVE SETİ

Kahve seven babalar için, kahve seti alabilirsiniz. Kahve makinesi, kahvesi, bardağı ve tadımlık kahve yanı atıştırmalıklarla dolu bir paket alabilirsiniz. Bazı kahve markalarının kişiselleştirilmiş kahve hediye paketleri babanız için güzel bir öneri olabilir.

KLASİKLER VAZGEÇİLMEZDİR: DOLMAKALEM

İsmi yazılmış, yanından ayıramayacağı kadar şık bir dolmakalem ilk akla gelenlerden... Bu hediye hemen hemen herkesin listesinde üst sıralarda kendine yer buluyor. Kalemle atılan bir imza hayatını değiştirebilir veya hayatını değiştiren işlere girmesini sağlayabilir.

EN GÜZEL ŞARKILAR İÇİN PİKAP

Müziğe meraklı babalar için pikap ve bu pikapta çalınabilecek nostaljik plaklar güzel bir armağan olabilir.

YAZ AYLARI İÇİN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Kaliteli bir güneş gözlüğü babanızın hem bu yaz aylarında gözlerini güneşten koruyacak, hem de şıklığına şıklık katacaktır.

BABALAR GÜNÜ İÇİN TEKNOLOJİK HEDİYE ÖNERİLERİ

Oppo Realme Band Akıllı Bileklik: 89 TL

Philips Burun ve Kaş Düzeltici:104 TL

Philips Sonic Şarjlı Diş Fırçası: 135 TL

Sinbo Elektrikli Izgara: 159 TL

Spectra Animasyonlu LED Lambader: 169 TL

Philips Tıraş Makinesi: 198 TL

Corby Wifi Kameralı Smart Drone: 339 TL

Philips Kahve Makinesi: 449 TL

Grundig Inox Blender: 949 TL

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner: 379 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN