'Babalık' davası açılmıştı! DNA testi veren Doğuş'tan kötü haber!

'Babalık' davası açılmıştı! DNA testi veren Doğuş'tan kötü haber!

Bir dönemin gözde sanatçılarından Doğuş'a babalık davası açılması geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı söz konusu olay hakkında DNA testi verirken sessizliğini de bozarken kötü haberi de verdi.

Bir dönemin gözde sanatçılarından olan ünlü şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde hayatının şokunu yaşadı.

2014 yılında Azeri gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile dünyaevine girerek dikkatleri üzerine çeken, geçtiğimiz günlerde ise söz ve müziği kendisine ait 'Son Perde' adlı şarkısının klibinde kaza geçirerek adından söz ettiren Doğuş'un gayrimeşru bir çocuğu olduğu ortaya çıktı.

2014 yılında Hoşkedem Hidayetkızı ile dünyaevine girdikten sonra hayatını Azerbaycan'da sürdürme kararı alan ve Azeri eşi ile bir televizyon programı sunan ünlü şarkıcıya 'babalık' davası açıldı.

DOĞUŞ DNA TESTİ VERDİ

Azerbaycanlı sunucu eşi Hoşgedem Hidayetkızı’nın sunduğu programa katılan Seyid isimli 22 yaşındaki genç, ünlü şarkıcı Doğuş'un oğlu olduğunu iddia ederek ünlü şarkıcıya 'babalık' davası açtı. 48 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu durum karşısında büyük bir şok yaşarken sürecin uzamaması adına DNA testi verdi.

Doğuş kimdir? Doğuş kaç yaşında ve nereli? - Medya Haberleri

DOĞUŞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Seyid'in, ünlü şarkıcıya olan benzerliği dikkatleri çekerken ünlü şarkıcı, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına katılarak söz konusu olay hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"MANEVİ ÇOCUĞUM OLARAK KABUL EDEBİLİRİM AMA FAZLASI BANA ZARAR VERİR"

Seyid'in fiziksel olarak kendisine benzediğini vurgulayan Doğuş, 22 yaşındaki gencin yalan söylediğini belirtti. Seyid'i sadece manevi çocuğu olarak kabul edebileceğini açıklayan Doğuş kötü haberi vererek 'fazlası bana ve aileme zarar verir' dedi.

Ünlü şarkıcı şunları söyledi:

"Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum."

Doğuş kimdir, nereli, eşi kim? Şarkıcı Doğuş kaç yaşında, gerçek ismi ne?

"KÂBUS GİBİ"

Doğuş'un bu açıklamaları sonrasında programın yorumcularından Seren Serengil, "Burada zaman zaman şöhretlerin çocukları sonradan ortaya çıkmıştır. İnsan kendini aldatılmış gibi hissedebilir. Doğuş yakışıklı bir çocuktur ama kendisine de benzemiyor. Ben Doğuş’u çok severim çok iyi bir çocuk, karısı da çok tatlı birisi" açıklamasında bulunurken Arto Dalga ise "Kâbus gibi. Gerçekliğini düşününce zor iş. Aşık olduğun bir adam için zor bir durum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK SEVİYORSAM KABUL EDERİM"

Programın bir diğer sunucusu Bircan Bali ise söz konusu olayın 'enteresan' olduğunu vurgulayarak "Doğuş, Azerbaycan'a gidiyor ve orada evleniyor. Eşi bizim buradaki kadın programlarından yapıyor. Kayıpları, kaçanları falan buluyor. Eşinin programına bir genç geliyor ve 'Doğuş benim babam' diyor. Neresinden bakarsan bak enteresan bir konu. Ben böyle bir durumda çok seviyorsam kabul ederim. Ortaya çıkan çocukla benziyorlar" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN