Bağış kampanyasına katılarak depremzedelere destek olmuştu! Ünlü oyuncu resmen isyan etti: Biz neden o gecenin ortağı olduk?

Bağış kampanyasına katılarak depremzedelere destek olmuştu! Ünlü oyuncu resmen isyan etti: Biz neden o gecenin ortağı olduk?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından düzenlenen bağış kampanyasına katılarak afetzedelere destek olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, kampanyada toplanan paraların deprem bölgesine aktarılmamasına tepki gösterdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerde yaklaşık 50 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından afet bölgesini bu kez de sel vurdu. Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinde 17 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin oluşturduğu yaralar sarılmaya çalışılırken afet bölgesini bu kez de sel felaketi vurdu. Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketinde can kaybı sayısı 17'ye yükseldi.

7,7 ve 7,8 şiddetli iki depremin ardından ATV, Fox TV, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'in ‘Türkiye Tek Yürek’ başlığıyla ortak bağış kampanyasına katılarak depremzedelere destek olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, depremzedeler için toplanan paraların afet bölgesine aktarılmamasına isyan etti.

Pınar Deniz: Depremzedeler için toplanan paralar nerede?

"BİZ NEDEN O GECENİN ORTAĞI OLDUK?"

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu başrollerde ise Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı 'Yargı' dizisinde rol alan Pınar Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bağış kampanyasında toplanan paraların afet bölgesine aktarılmamasına tepki gösterdi.

Deniz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Biz neden sürekli ölüyoruz? Toplanan paralar nerede? Biz neden o gecenin ortağı olduk? Bıktım artık gerçekten"

150320231741158487754-1-1.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN