Bahar Candan cezaevinde kavga çıkardı! Yemekleri beğenmeyince kıyamet koptu: Burası Etiler'deki lüks restoran değil"

Bahar Candan cezaevinde kavga çıkardı! Yemekleri beğenmeyince kıyamet koptu: Burası Etiler'deki lüks restoran değil"

Kara para aklama iddialarının ardından tutuklanan Polat ailesinin ardından Bahar ve Nihal Candan kardeşler de tutuklandı. Ülke gündemini cezaevinden meşgul eden Bahar Candan ise yeni bir tartışmayı ateşledi. Cezaevinin yemeklerini beğenmeyen Bahar Candan, ortalığı birbirine kattı. İşte tüm detaylar...

Son haftalarda dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan Nihal ve Bahar Candan kardeşle tutuklandı. Cezaevine gönderilirken görüntüleri paylaşan fenomen kardeşler, bugün de gündeme cezaevinde çıkardıkları sorunla geldiler. Sürekli gündemi meşgul eden bu isimler bakın bu kez ne yaptılar.

CEZAEVİNDEN ŞOK İDDİALAR

Mahkemenin ardından görüntüleri ortaya çıkan Bahar Candan, asıl suçluların dışarda olduğunu söylemişti. Ünlü olduğu için cezaevine alındığını iddia eden Bahar Candan, infaz koruma memuruyla karşı karşıya geldi. Tutuklama sürecini yakın takibe alan Emrullah Erdinç, paylaştığı iddialarla Bahar Candan'ı yeniden gündeme taşıdı.

Mersin Limanı'nda yeniden kokain bulunurken, Nihal'in cezaevinde sürekli ağladığı dikkat çekti. Sürekli ağladığı için hiç konuşmadığını fakat, Bahar Candan'ın biraz agresif tavırlar sergilediği paylaşıldı. İnfaz koruma memurlarıyla sürekli tartışma halinde olduğunu iddia eden Emrullah Erdinç, sürekli şikayet ettiğinin altını çizdi.

bahar-candan-nihal-candan-tutuklama-26-body.jpg

MEMURLARLA TARTIŞTI

Erdinç, Bahar Candan'ın sürekli ortamı şikayet etmesinin ardından, memurların da "Burası Etiler'deki lüks restoran değil" uyarısında bulunarak tepki gösterdiğini paylaştı. İlk sabah sayıma kalkmak istemediği, infaz koruma memurlarının ise uyardığı konusundan bahsetti. Bahar Candan ve Nihal Candan'ın yemekleri beğenmeyerek şikayet ettiğini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN