Bahar Candan'dan skandal görüntü! Evlilik yüzüğünü bakın neresine taktı? "Bu kızı durdurun"

Bahar Candan'dan skandal görüntü! Evlilik yüzüğünü bakın neresine taktı? "Bu kızı durdurun"

Her paylaşımı olay olan fenomen Bahar Candan'dan yine skandal bir paylaşım geldi. Ebru Gündeş'in eski sevgilisi Iraklı Rassan Khosnaw' la ilişkisi olduğunu iddia eden Candan, ayrılan ikiliden sonra bir paylaştım yaptı. Evlenme teklifi aldığında yüzü bakın neresine takacakmış?

Moda programı ile tanınan Bahar Candan, tuhaf paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Rassan Khosnaw' la eskiden sevgili olduğunu iddia eden Candan, Ebru Gündeş ayrılığından sonra ilginç bir kare paylaştı. Evlenme teklifine nasıl yanıt vereceğini açıklayan Candan, paylaşımıyla yine olay oldu.

candan.jpg

EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ TAKACAĞI YERİ GÖSTERDİ

Ebru Gündeş'in evlilik yolundan döndüğü Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw ile eskide sevgili olan Bahar Candan, Khosnaw'u unutamadı.

bahar1.jpg

Her fırsatta Iraklı eski sevgilisine dair paylaşım yapan Candan, Ebru Gündeş'in ayrılmasından sonra ilginç bir paylaşım yaptı.

ebru.jpg

IRAKLI SEVGİLİSİNİ UNUTAMADI

Ebru Gündeş ile Rassan Khosnaw'un ayrılacağını eski paylaşımlarında sürekli dile getiren Candan'ın bu isteği gerçekleşti. Ayrılık sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Candan, şimdi de evlilik teklifi beklediğini ima etti.

baharcandan.jpg

Evlilik teklifi aldığında yüzü ayak parmağına takacağını söyleyen ünlü fenomen yine skandal bir açıklamaya imza attı.

SKANDAL PAYLAŞIMI TEPKİ GÖRDÜ

O paylaşımı görenler ise "Biri bu kızı durdursun" "İyice zıvanadan çıktı" "Rtük el atsın" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN