Bahar'a 'Rüzgar' geliyor

Bahar'a 'Rüzgar' geliyor

Yayınlandığı ilk günden itibaren bütün dikkatlari üzerine çeken 'Bahar' dizisine yeni bir oyuncu dahil olacak. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosuna Rüzgar karakterine hayat verecek olan Deniz Sarıkaş katıldı.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Akın'ın başrolünde yer aldığı 'Bahar' dizisi Show Tv'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna 'Rüzgar' karakteri dahil olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Rüzgar rolüne Deniz Sarıkaş hayat verecek. Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp), Rüzgar’la tanışır, ikisi için de yeni bir macera başlayacaktır.

j.jpg

Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğindeki dizinin senaryosunu Ayça Üzüm yazıyor. Dizide Demet Evgar (Bahar Yavuzoğlu), Buğra Gülsoy (Evren Yalkın), Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu), Ecem Özkaya (Rengin Çevik), Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu), Füsun Demirel (Gülçiçek Doğan), Demirhan Demircioğlu (Ali Uras Yavuzoğlu), Nilsude Albayrak (Seren Tekin), Elit Andaç Çam (Çağla Sert), Alisa Sezen Sever (Umay Yavuzoğlu) yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN