Bakan Bilgin'den emeklilere yeni sürpriz! 'Para sorunu yok' diyerek duyurdu: İşte o müjdeli tarih!

Bakan Bilgin'den emeklilere yeni sürpriz! 'Para sorunu yok' diyerek duyurdu: İşte o müjdeli tarih!

Bakan Bilgin milyonları ilgilendiren o önemli açıklamayı yaptı. Bakan Bilgin açıklaması nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri hakkında açıklama geldi. Maaşların sarkacağı konusunu yalanladı. Bakan Bilgin maaşların zamanı ile ilgili ne dedi? Maaşlar ne zaman yatacak? Merak edilen detaylar haberimizde.

BAKAN BİLGİN'DEN MİLYONLARI İLGİLENDİREN AÇIKLAMA!

Emekliler bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklama beklemektedirler. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuyla ilgili açıklamada bulundu. EYT'li vatandaşların maaşlarının ne zaman yatırılacağı konusunu da yanıtladı.EMEKLİ MAAŞ

Maaşların Temmuz- Eylül aylarına kadar sarkacağını dile getirenler Vedat Bilgin şu yanıtı verdi: "Bunu söyleyenler cehaletinden söylemektedir. Para sorunu gibi bir durum söz konusu değil." açıklamasında bulundu.

Televizyon programına katılan Vedat Bilgin, maaşlar ile ilgili açıklamada bulundu: "Mart ayında EYT için başvuranlar nisan ayında maaşlarını alacaklar , en geç mayıs ayında tamamlanacaktır." Mart ayı EYT başvurusu yapanların nisan ayında en geç ise mayıs ayında maaşlarını alacaklarını duyurdu. Başvuruda bulunan herkes Mayıs ayında maaşlarını alacaklar.

Her ay maaş bağlanan 35.000 kişi olduğunu belirtti. Şu an ise 250.000 kişiden fazla maaş bağlandığını belirtti. Mayıs ayında tüm maaşların hesaplara yatırılacağını dile getirdi.

Şehit, gazi, dul, yetim aylıklarının asgari ücret seviyesine geldiğini belirtti.

Bayram ikramiye ödemeleri bayram öncesinde ödenecektir fakat takvim belli değildir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN