Bakanlık kesenin ağzını açtı! İhtiyacı olana 1250 TL'ye kadar nakit destek! Başvurmayan bin pişman

Bakanlık kesenin ağzını açtı! İhtiyacı olana 1250 TL'ye kadar nakit destek! Başvurmayan bin pişman

Başvurmayanlar bu fırsattan faydalanamayacak! 849 Türk Lirasından 1249 Türk Lirasına kadar ödeme yapılıyor! Ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Türkiye aile destek programı başvuruları devam etmektedir. E-devlet aracılığıyla başvuruda bulunan ailelere 850 - 1250 Türk Lirası arası ödeme yapılır. Ancak, aile destek programı başvuru sahibinin gereksinimleri karşılaması beklenir. Başvuru şartları neler, kimler faydalanabiliyor? Soruları ise merak uyandırdı. Bu soruların cevaplarına ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz…

849 Türk Lirası - 1.249 Türk Lirası ödeme yapılacak. Başvuru yapmayanlar çok şey kaçırıyor. Türkiye Aile Destek Programı'na ödemeler tüm hızıyla devam ediyor. 12 ay için planlanan ödemeler otomatik olarak onaylanan vatandaşların hesabına aktarılır. Aile Bakanı Derya Yanık, son aylarda ödeme tutarının 850 ile 1250 Türk Lirası arasında arttığını açıkladı.

BAŞLANGIÇTA 850 TL

Türkiye Aile Destek Programı'ndan e-devlet yoluyla yardım parası başvurusunda bulunan yardıma muhtaç ailelere 850 - 1250 Türk Lirası ödenecektir.

yardım parası

ÖDEME MİKTARINDA ARTIŞ

Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, son aylarda yapılacak ödeme miktarının 850-1250 Türk Lirası olacağını açıkladı.

12 AY DEVAMLI ÖDENİYOR

12 ay düzenli ödemeler, başvurusu onaylanan vatandaşların hesaplarına otomatik olarak aktarılıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

18 yaşından büyük olması

Adresinin Türkiye'de olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN