Balık Koç Oğlakları Jüpiter-Merkür ikilisi mahvedecek! İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günlük burç yorumları

Balık Koç Oğlakları Jüpiter-Merkür ikilisi mahvedecek! İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günlük burç yorumları

Mart ayının son haftalarında gökyüzünde yaşanan değişimler su ve toprak burçlarını adeta derinden sarsacak. Jüpiter'in su burcuna geçmesiyle duygusal patlamalar yaşayacak olan Akrep, Yengeç ve Balıklar bir süre kötü günler yaşayacak. İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günlük burç yorumları

20 MART 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinize veya yakınınızdaki birine büyük bir şefkat ve anlayış gösterme eğilimindesiniz, bu nedenle muhtemelen sevdiğiniz bir ortamda güzel bir gün geçireceksiniz.

İster partnerinizin duygularıyla ve dolambaçlı yönleriyle gerçekten ilgilenin ister birini daha iyi tanımaya çalışın, her halükârda çekiciliğinizi kanıtlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni haftaya başlamış olmanıza rağmen, aklınız hala hafta sonunda, bu yüzden sorumluluklardan kaçınmak için her türlü çabayı gösteriyorsunuz.

Bunu türlü bahaneler bularak yapabilirsiniz, belki başınızın ağrıdığını ileri süreceksiniz. Bedeninizi söz konusu olmayan bir şeyi hissetmesi için etkilemeye çalışmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hafta daha yeni başladı ama sizin için hafta sonu devam ediyor gibi görünüyor. Aklınızda eğlenceden başka bir şey yok ve işten kaçınmak için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz.

Ne yazık ki odaklanamıyorsunuz, ancak buna karşı savaşmaya çalışmalısınız çünkü işleri eninde sonunda yapmak zorunda kalacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Geçmişe olan güçlü bağlılığınız bugün su yüzüne çıkıyor gibi görünüyor.

Anılarınızın tadını çıkarın ve onları özel biriyle paylaşmak için zaman ayırın. Ancak, zaman algınızı kaybetmemeli, şimdiyi yaşadığınızı unutmayın. Bu nedenle bugün herhangi bir sorumluluk almaktan kaçınmaya çalışmayın çünkü herkes gibi işinizin başında olmanız gerek.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir üstünüzle ilişkiniz istediğiniz yönde ilerliyor gibi göründüğü için iyi bir hafta başlangıcı yapıyorsunuz.

Ancak, dertlerin bittiğini düşünerek acele etmeyin çünkü işler henüz yoluna girmemiş ve önünüze başka engeller de çıkacak gibi görünüyor. Bugünlerde sorumluluklarınızı çok ciddiye almalısınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazartesi günü, sizi tüm sorumlulukları almaya motive ediyor.

Bugün aldığınız ekstra sorumluluklar finansal kaygılarınızdan kaynaklanıyor. Bu, fazladan birkaç saat çalışmak veya fazladan vardiya almak isteyebileceğiniz anlamına gelir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün oldukça kararsız görünüyorsunuz ve en sevdiğiniz aktivite herkesin niyetini sorgulamak olacak.

Bu, işinizle ilgili görevlerinize odaklanmanız için size yeterli zaman bırakmayabilir, bu nedenle herhangi bir şeyi halletmek istiyorsanız şüphelerinizi azaltmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmazsanız, davranışlarınızla başkalarını gücendirme riskini de almış olursunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre duygularınızı saklamaya çalışıyorsunuz ve hatta hissettiklerinizin odaklanmanıza engel olmasından endişeleniyorsunuz.

Motivasyonunuzu bulmaya çalışmanız çok iyi ama duygularınızı bir kenara bırakmamaya çalışın çünkü bu tutum sizi daha sonra hüsrana uğratabilir. Son zamanlarda yaşadığınız bir şey yüzünden böyle hissediyor olabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün, başkalarının sizin hakkınızda söylediklerine ve düşündüklerine karşı çok daha duyarlı hissediyor olabilirsiniz. Endişelerinizi kendinizi motive etmek için kullanabilir ya da eleştirilerin sizi ezmesine izin verebilirsiniz.

Bu durumla nasıl başa çıkacağınız tamamen size kalmış. Kariyeriniz açısından harika bir zaman, gereksiz endişeler veya kötü niyetli dedikodular nedeniyle bunu kaçırmayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Profesyonel hayatınızda işler istediğiniz yönde gidiyor gibi görünüyor. Bir yetkiliyle, önümüzdeki günleri etkileyecek başarılı bir toplantı yapıyor olabilirsiniz.

Başarınızın tadını çıkarın ancak tüm hafta boyunca olabildiğince motive olmanız gerektiğinin farkında olun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu haftaya büyüleyici bir şekilde başlıyorsunuz ama yine de etrafınıza tuğladan bir duvar örüyorsunuz.

Bu kadar çekici ve açık olmanıza rağmen, gerçek duygularınızı göstermeye istekli görünmüyorsunuz. Gün boyunca bu şekilde davranacaksanız, diğer insanların sizinle etkileşim kurması oldukça zor olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazartesi gününe, oldukça duygusal ve yoğun bir hafta sonundan sonra geçiş yapıyorsunuz, bu nedenle aklınız hala orada gibi görünüyor.

Kendinizi biraz güvensiz ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz, ancak böyle hissetmeniz için ortada hiçbir neden yok. Görevlerinize odaklanmaya çalışın, göreceksiniz ki gün kısa sürede bitecektir. İyimser olmaya çalışın çünkü bu, mücadele gücünüzü artıracak ve istediğinizi elde etmenize yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN