Barbie'den heyecanlandıran fragman

Yönetmen koltuğunda Greta Gerwing'in oturduğu Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filminin yeni fragmanı yayınlandı. 21 Temmuz'da gösterime girecek olan filmin kadrosunda Dua Lipa, Michael Cera ve Helen Mirren gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen Barbie filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda daha önce Oscar'a aday gösterilen Greta Gerwig'in oturduğu filmin başrollerini Margot Robbie ile Ryan Gosling paylaşıyor.

21 Temmuz'da vizyona girecek olan filmin kadrosu ise adeta yıldızlar geçidi. Filmin kadrosunda Dua Lipa, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera ve Helen Mirren gibi isimler yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Film, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebeğin, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulup gerçek hayatta yaşadığı maceralarını anlatıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir