Bayram Planı Yapmayanlar Bedavaya Tatil Yapacaksınız! İşte Bayramda Yapılacak 4 Ücretsiz Aktivite

Bayram Planı Yapmayanlar Bedavaya Tatil Yapacaksınız! İşte Bayramda Yapılacak 4 Ücretsiz Aktivite

Bayramda planı olmayanlar için birbirinden dolu 4 aktivite hazırladık. "Planım yok, yalnızım" diyorsanız bu muhteşem sosyal etkinliklere bayramınızı güzelleştirebilirsiniz. İşte bayramını ailesinden ve sevdiklerinden uzak geçirenler ya da yalnızlığı tercih edenler için ucuz bayram aktiviteleri.

Bayram geldi ve ziyaretler yapılmaya başladı. Bazıları şehir dışına çıkarken, bazıları ise bayram için herhangi bir plan yapamadılar. Yalnız yaşayanlar, ailesinden uzak kalanlar, ailesiyle olup hiçbir şey yapmak istemeyenler şimdi sıralayacağımız bu aktiviteleri okuduğunuzda hemen kolları sıvayacaksınız. Evde vakit geçirmek isteyenler içinde önerilimizin olduğu bu listede kendinize uygun sosyal aktiviteler olduğunu göreceksiniz.

BULUNDUĞUNUZ ŞEHRİN GÜZELLİKLERİNİ FARK EDİN

Eğer evde yalnızsanız ve bayram için bir planınız yoksa kendinize yapacağınız bir güzellikle en unutulmaz bayram anıları biriktirebilirsiniz. Evet eski bayramlar kalmadı. Çocuklar artık kapımızı çalıp şeker istemiyor. Ee siz onların ayağına gidin.

vapur.jpg

Mesela bulunduğunuz şehirde Çocuk Esirgeme Kurumu'nda olan hayata 1-0 eksik başlamak zorunda kalan miniklerimizi ziyarete gidebilirsiniz. Bu onlar için en büyük bayram hediyesi olabilir. Bunun yanı sıra ailenizden uzakta iseniz bir büyük elini öpüp eski bayramların tadını dinlemek istiyorsanız, yine yaşlıları ziyaret edebilirsiniz. Gözleri kapıda bekleyen yaşlılarımız buna çok sevinecektir. Çünkü bayramlar özel ve unutulmazdır.

EVDE BAYRAM YELPAZESİ ÇOK

Bir diğer aktivitemiz ise film izlemek. Yalnızsanız ya da odanızdan dışarı çıkmak istemiyorsanız kendinize bayram tadında filmler seçip izleyebilirsiniz. Eski Türk filmlerinden tutun yeni vizyon filmlerine kadar yelpaze çok geniş. Kahve eşliğinde film izleyerek gününüzü güzelleştirebilirsiniz.

bayramlar.jpg

ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMALARI FIRSATA ÇEVİRİN

"Bayramda yalnız takılmak ve biraz kendimle vakit geçirmek istiyorum diyenlerdenseniz" şehriniz de bulunan ücretsiz tarihi noktaları ziyaret edebilirsiniz. Bunun için para harcamanıza bile gerek yok. Memleketin her adımı tarihi evler ve anıtlarla dolu. Hem bu fırsatla yeni insanlarda tanımış olursunuz.

tarihi-yerleri.jpg

Hele bir deniz şehrinde yaşıyorsanız seyyar bir kahveciden kahvenizi alıp deniz kenarında oturup şehrin tadını çıkarabilirsiniz. Bunun için yanınızda kimsenin olmasına gerek yok. Bayramlarda toplu taşımalar ücretsiz gitmek istediğiniz yerlere rahatlıkla gidebilirsiniz. Hem de para harcamadan.

yolfki.jpg

BİR SİMİTLE BAYRAMINIZ MUAZZAM GEÇEBİLİR

Haliyle her şey son zamanlarda pahalılaştı. Tatil planları da başka baharlara kaldı. Ama siz kendinize düşük bir bütçe ile tatil planı yapabilirsiniz. Öyle uzak yerlere gitmeye gerek kalmadan. Nasıl mı? Vapur seferleri ücretsiz kendinize bir simit, beyaz peynir bir kaç parça kahvaltılık ürün hazırlayıp vapurda kahvaltı yaparak denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Nerede inmek istediğinize siz karar verdin. Belki ayaklarınız karaya bile değmeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN