Behzat Ç.'den Survivor'a sürpriz transfer! Acun Ilıcalı, sosyal medyadan duyurdu

Behzat Ç.'den Survivor'a sürpriz transfer! Acun Ilıcalı, sosyal medyadan duyurdu

Survivor 2024 yarışmacıları belli oluyor. Acun Ilıcalı, bir dönem Behzat Ç. dizisinde rol alan ünlü oyuncunun Survivor kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. İşte, Behzat Ç.'den Survivor'a transfer olan o isim...

Yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star yarışmasının yeni sezonunda yarışacak isimleri tek tek duyurmaya devam ediyor.

survivor-hakan-hatipoglu-survivor.jpg

BEHZAT Ç. OYUNCUSU SURVIVOR'DA YARIŞACAK

Televizyon ekranlarının efsane dizisi Behzat Ç.'de 'Selim' karakterini oynayan ve aynı zamanda Survivor yorumculuğu da yapan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2024 kadrosuna katıldı.

"HAKAN HATİPOĞLU, SURVIVOR'A RENK KATACAK"

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun katıldığını şu sözlerle duyurdu:

"Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak."

acun-ilicali-hakan-hatipoglu-survivor.jpg

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde İstabul'da dünyaya geldi. İstanbul'da Burgazada'da büyüyen Hakan Hatipoğlu, aslen Çanakkalelidir. Lisans eğitimini Işık Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi'nde işletme bölümünde yaptı.

Üniversiteyi bitirmesinin ardından reklam ajanslarında iş hayatına atılan Hakan Hatipoğlu, kendi adına bir reklam ajansı kurdu.

Hakan Hatipoğlu, Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynadı, milli takımda yer aldı. 2013 yılında Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda mücadele etti.

2009 yılında 'Var mısın Yok musun?' yarışmasına katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132 bin TL kazandı.

survivor-hakan-hatipoglu-kimdir-kac-yasinda-aslen-nereli.jpg
Hakan Hatipoğlu

2010 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde 'Selim' karakterini 80 bölüm oynadı.

Hakan Hatipoğlu, 2010 yılında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Survivor Kızlar - Erkekler' yarışmasına katıldı.

Hakan Hatipoğlu, 'Var mısın Yok musun?' yarışmasında tanıştığı Gizem Akın ile 24 Temmuz 2010 tarihinde evlendi.

2013 yılında 'Bir Milyon Kimin?' adlı bilgi yarışmasında, yarışmanın jüri üyeleri Bülent Özveren, Okan Bayülgen ve Gülben Ergen olurken yarışmanın sunucusu Pelin Çift ile birlikte sunuculuk yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN