Behzat Ç.'den müjdeli haber! Resmen açıklandı

Behzat Ç.'den müjdeli haber! Resmen açıklandı

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alan Behzat Ç. 3.5 yılık aranın ardından 6 Aralık'ta BluTV'de izleyiciyle buluşmuş ve yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmişti. Reyting rekortmeni diziden müjdeli haber geldi.

2015 yılında Aydın Doğan tarafından oluşturulan ve 19 Ocak 2021 tarihinde ABD merkezli küresel medya ve eğlence şirketi Discovery tarafından yüzde 35 hissesi satın alınan online dizi ve film platformu BluTV'de izleyiciyle buluşan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı diziden müjdeli haber geldi.

Yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın üstlendiği, başrolde ise Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal'ın yer aldığı Behzat Ç.'den gelen müjdeli haber haber hayranlarını sevince boğdu.

Bugün yayınlanacak 8. bölümüyle sezon finali yapacak diziden müjdeli haber geldi. Emrah Serbes'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç' 6 Aralık'ta BluTV'de izleyiciyle buluşmuş ve yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmişti.

mv5bztm0mwiwzjgtzjllmy00odhjlwjmzgqtnzgzodu3ymzhytjmxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

Dizinin yayıncısı Blu TV sezon finali öncesinde yaptığı açıklamayla, Behzat Ç.'nin 2. sezonunun çok yakında ekranlarda olacağını duyurdu.

BluTV'den yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kötü adamların içinde kaldık da biz kötü olmadık ki! Bu şehrin ayazında nefeslerini kestik! E biz sonuçta bu şehri size bırakmayız dedik, ne bekliyordunuz ki? Çok uğraştık, çok emek verdik; siz de karşılığını verdiniz. O zaman bu işin hakkını verelim! 2. sezon da BluTV’de olacak!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN