Belediyede çalışacak memur aranıyor! KPSS puanını alan başvursun: En az lise mezunu...

Belediyede çalışacak memur aranıyor! KPSS puanını alan başvursun: En az lise mezunu...

Osmangazi Belediyesi memur alımı yapıyor. En az 25 lise son sınıf öğrencisi ve polis memuru alınacaktır. Şartlar ve kota bilgileri nelerdir? Osmangazi Belediyesi memur alımı yapıyor. Bugün açıklanan resmi personel alımı duyurusuna göre Osmangazi Belediyesi'ndeki eksikliklerin giderilmesi için her 25 kişilik kadroya bir memur alımı yapılacak. Bu kapsamda 657 sayılı Belediye Memurları Kanunu kapsamında KPSS puanına sahip 25 personel istihdam edilecektir. Başvurunuz için gerekli koşulları ve kontenjan bilgilerini giriniz.

Belediye kontenjanı ne kadar?

Osmangazi Belediyesi lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından 25 işçi alımı yapacak. Bu kapsamda sivil ve polis memurlarından oluşan bir kadro ile alımlar gerçekleştirilmektedir.

 Adayların başvuru şartları nelerdir? 

Osmangazi ilinde memur istihdamı için genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre 48. madde istihdam şartları aranmakta ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç alınması gerekmektedir.

KPSS  PUAN Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılacak kamu hizmeti seçme sınavlarında lise için P94, ön lisans için P93 ve lisans için P3 puan üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Sürücü Belgesi İçin Şartlar Nelerdir:

13 Ekim 1983 2918 Sayılı Karayolu Trafik Kanunu hükümlerine göre tablonun yeterlilikler sütununda yer alan (B) sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memuru Alımı İçin Şartlar:

Erkekler için 167 cm veya daha uzun, kadınlar için 160 cm veya daha uzun olmalı ve test günü 30 yaşında veya daha büyük olmalıdır.

Başvuru ne zaman yapılır?

Topluluk görevlisi istihdamı için başvurular Mart ayında yapılacaktır. Bu nedenle başvuru sahipleri, başvurularını doğrudan yetkili belediyeye sunmalıdır.

Başvuru Tarihi: 13 - 17 Mart 2023

Başvuru Adresi: Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 10 Osmangazi/ BURSAMemur

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN