Belediyeden dev destek! Öğrencilere 6 bin TL, ailelere 2.500 TL karşılıksız destek! Vatandaşlar sevinçten havalara uçtu!

Belediyeden dev destek! Öğrencilere 6 bin TL, ailelere 2.500 TL karşılıksız destek! Vatandaşlar sevinçten havalara uçtu!

Şahinbey Belediyesi'nden öğrencilere ve ihtiyaç sahibi ailelere dev destek geliyor! Öğrencilere 6000 TL, ailelere ise 2500 TL destek kapıda. Başvuru şartları, alınabilecek tutarlar ve dahası haberimizde...

Şahinbey Belediyesi verdiği destekler ile ön plana çıkmaya devam ediyor ve ihtiyaç sahibi olanlara 2500 TL'lik nakit destek sunuyor. 

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN AİLELERE VE ÖĞRENCİLERE DESTEK PAKETİ 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi son dönemlerde vermiş olduğu sosyal destekler sayesinde ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak ailelere ve öğretim hayatını devam ettiren öğrencilere destek olmak adına yeni bir destek paketi daha ilan edildi. Şahinbey Belediyesi tarafından sunulan destek kapsamında hak kazanan öğrencilere 6.000 TL’lik destek verilecek. Ayrıca belediye tarafından aileler için 2500 TL’lik nakit destek de veriliyor. 

 

Şahinbey Belediyesi

 

DESTEK ALMAK İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Şahinbey Belediyesi’nden bu desteği almak için başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuruda bulunanlar arasından eşi vefat eden kadınlar, 65 yaş üstü yaşlılar, engelliler, hastalar ve çocuklara da çok sayıda destekler veriliyor. Bu desteklerin yanı sıra, destek paketi içerisinde bin lira, 1500 lira ve 2500 liralık destek ödemeleri de yer almakta. Ayrıca öğrencilerin daha rahat bir eğitim hayatı sürdürebilmeleri için de ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara 2500 Liralık destek veriliyor. Bunun yanı sıra, Şahinbey Belediyesi kronik hastalığı olan maddi olarak zor durumda olan yaşlı, yetim ve dul vatandaşlara çok sayıda destekler de veriyor. Bu destekler arasında erzak, yakacak, gıda yardımları, emekli ve muhtaçlık aylıkları da bulunuyor. 

 

ÖĞRENCİLERE 6000 TL'LİK DEV DESTEK!

Şahinbey Belediyesi tarafından destek olunan insanlar arasında başarılı öğrenciler de yer alıyor. Başarılı öğrenciler eğitim hayatını daha da ileri taşıyabilmesi adına hem nakit destek hem de gıda kolisi yardımları yapılıyor. Şahinbey Belediyesi aracılığıyla verilen bu destekler hak sahibi olan kişilere veriliyor. İhtiyaç sahibi olunması durumunda kamu binasına müracaat etmeniz gerekmekte. Başvurunuz olumlu olması durumunda sizlere geri dönüş yapılacaktır.

 

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU KİMDİR?

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediye Başkanıdır. Şehrin kalkınması ve gelişmesine olan bağlılığıyla tanınmaktadır. Onun liderliğinde Şahinbey, vatandaşlarının yaşam kalitesini artırmaya odaklanarak çeşitli dönüşümler geçirmiştir.

Başkan Tahmazoğlu, kenti daha çevre dostu hale getirmeyi amaçlayan çeşitli girişimleri hayata geçirdi. Yeşil alanların artırılması ve hava kalitesinin iyileştirilmesinin yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının teşvik edilmesi için kampanyalar başlattı. Ayrıca, kent sakinlerini dışarıda daha fazla zaman geçirmeye ve kentin doğal güzelliklerinin tadını çıkarmaya teşvik etmek için yeni parkların, oyun alanlarının ve yürüyüş alanlarının inşasını denetledi.

Tahmazoğlu ayrıca kent ekonomisinin canlandırılmasında da aktif rol oynamıştır. Yerel işletmelerle ortaklıklar kurdu, yeni girişimcilere destek sağladı ve kent sakinleri için iş fırsatları yaratmaya yönelik programlar başlattı. Şahinbey'i herkes için daha erişilebilir ve kullanışlı hale getirmek için yeni yollar, köprüler ve toplu taşıma sistemlerinin inşası da dahil olmak üzere şehrin altyapısını iyileştirmek için de çalışıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN