Ben Affleck eşi Jennifer Lopez’e ders verdi

Ben Affleck eşi Jennifer Lopez’e ders verdi

Netflix yapımı 'Atlas' filminin başrol oyuncusu Jennifer Lopez'in, eşi Ben Affleck'in desteği ve çalışmasıyla rolüne hazırlandığı ileri sürüldü.

Yeni filmde Jennifer Lopez, kötü niyetli bir robotu yakalama görevine çıktıktan sonra yapay zekaya olan güvensizliği test edilen veri analisti Atlas Shepherd'ı canlandıracak.

Rol arkadaşı Sterling K. Brown, 51 yaşındaki Affleck'in, Lopez'in karakterini belirlemesine yardımcı olmak için yapay zeka arkadaşı Smith'in satırlarını okuduğunu açıkladı.

Sözcü'nün haberine göre, 48 yaşındaki rol arkadaşı Brown, Entertainment Weekly'de yayınlanan bir röportajında şunları söyledi:

"Ben arada bir, Smith'in satırlarını okurdu. Ve bence yeni evliler hâlâ birbirlerine çok aşıklar, sanırım sadece onun sesini duymak istedi."

Yıllar sonra bir araya gelen ve her anları olay yaratan çiftin haklarında da sık sık ayrılık dedikodusu çıkıyor. Lopez gibi Affleck de 'The Accountant 2' adlı bir film projesi üzerinde çalışmakla meşguldü ve bu onun geçtiğimiz hafta Lopez'in Los Angeles'taki film galasını kaçırmasına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN