Bensu Soral kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayat hikayesi

Bensu Soral kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim? İşte hayat hikayesi

Üniversite sınavına hazırlandığı sırada güzel sanatlar okumaya karar vererek sınava girmekten vazgeçti ve 1 yıl sürecek çizim kursuna yazıldı. Grafik bölümünde okuduğu sırada model olarak çalışmalarda bulundu. Mezuniyetinin ardından ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuk kariyerine adım attı. İşte, Bensu Soral biyografisi...

Kendini inatçı, lider ruhlu, her şeye hakim olma isteğine sahip biri olarak tanımlayan Bensu Soral, verdiği bir röportajda, Polyanna bir insan olduğunu ve karşısına çıkan bütün olumsuzluklara karşı pozitif bakmaya çalıştığını dile getirdi.

bensusoral-147449364-3728042860609300-6817780994656738109-n.jpg

Bensu Soral'ın, 2020 yılında hayatını kaybeden basketbolcu Kobe Bryant'ın karakalem tekniğiyle çizdiği resmi, yaklaşık 4 bin dolara NFT yöntemiyle satıldı. Ünlü oyuncunun OpenSea'de açık artırmaya çıkardığı 'RIP Black Mamba' adlı eseri, 3 bin 968,80 dolara denk gelen 2,5 ETH'ye alıcı buldu.

Çizdiği resmin NFT satışıyla ilgili konuşan Bensu Soral, "Eşim Hakan bu olayları takip eden kişi. Parayla ilgisi yoktu. Hakan 'Böyle bir şey var. Gel işlerini koyalım, insanlar da bu fırsatı görsün, bazılarına güzel kapı olur' dedi. Satılmasına dair bir beklentimiz yoktu. Sürpriz oldu" dedi.

rip-black-mamba-scaled.jpg

BENSU SORAL BOŞANDI MI?

2018 yılında evlenen Bensu Soral ile Hakan Baş çifti 14 Ekim 2021 günü boşandı.

Ağustos 2021'de final yapan 'Cam Tavanlar' dizisindeki partneri Kubilay Aka ile 18 Temmuz 2021'de saat 00.15 sularında çekilmiş samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Kireçburnu'nda metruk bir binanın çatı katında çekilen fotoğraflarda Soral'ın başını Aka'nın omzuna yaslaması dikkat çekti.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş'ın da sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile Emirgan'daki bir mekanda eğlendiği ve oldukça samimi olduğu iddia edildi. Hakan Baş'ın ihanet ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından Eylül 2021 tarihinde ortak bir açıklama paylaşan ikili, şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece bazı mecralarda yer alan haberler in içeriği gerçek dışıdır. Haber de adı geçen kişi her ikimizin de uzun süredir tanıdığı arkadaşımızdır... Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var."

Bensu Soral, ihanet iddialarıyla ilgili sorular üzerine, "Her şeye hakimsiniz. Ekstra hiç bir şey yok. Gerçekten üçüncü şahıslarla hiçbir alakası yok. Zor bir dönemden geçiyoruz. Onun dışında bir şey yok. Hakan ile küsmedik ayrı değiliz" dedi.

bensu-soral-hakan-bas-kubilay-aka-2-1109202116313496084daba6d7.jpg

BENSU SORAL'IN HASTALIĞI NEDİR?

Sırası gelmeden koronavirüs aşısı olduğuna ilişkin iddialara yanıt veren Bensu Soral, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Öncelikle aşı sırası ve önceliği gibi konularda büyük bir hassasiyet olmasına çok sevindiğimi ve bu hassasiyeti paylaştığımı belirtmek isterim.

Ben crohn hastasıyım. Crohn, kronik bir rahatsızlık olmakla beraber her hafta kendime iğne yapmamı gerektiren bir hastalık.

Maalesef kullandığım ilaç bağışıklığı çok düşürüyor. Bu ilacı kullananlar aşı sıralamasında çok üst sıralarda olmasa da bir önceliği var.

Ben de bu sayede aşı olabildim. Asla herhangi bir ayrıcalık söz konusu değildir ve bütün insanlık olarak yaşadığımız bu felakette ayrıcalık talep edecek biri değilim. Hepimize geçmiş olsun."

2-8036.jpg
Bensu Soral ve Hande Soral

BENSU SORAL'IN HAYATI

23 Mart 1991 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. 'Bedirhan' adlı bir çift yumurta ikizi vardır. Oyuncu 'Hande Soral'ın kardeşidir. Ailesinin Bursa'da mobilya mağazası bulunuyor.

İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde tamamladı.

Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk ekran deneyimini 2012 yılında 'Yol Ayrımı' dizisinde rol alarak yaşadı.

Bensu Soral, 2013 yılında 'Vicdan', 2014 yılında 'Boynu Bükükler', 2015 yılında 'Tatlı Küçük Yalancılar' dizilerinde boy gösterdi.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Kader' adlı şarkısına çekilen klipte oynadı.

2016-2017 yıllarında Show TV'de yayınlanan 'İçerde' adlı dizide Melek Yıldız rolüyle geniş kitlelerce tanındı.

2019 yılında 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.

2021 yılında kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbing'i konu edinen 'Cam Tavanlar' adlı dizide 'Leyla' karakteriyle boy gösterdi.

bensu-hakan-kapak-16-9-1538382670.jpg
Hakan Baş ve Hande Soral

ÖZEL YAŞAMI

1991 doğumlu olan Bensu Soral, 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır.

2018-2021 yılları arasında iş insanı Hakan Baş (d.1983) ile evli kaldı.

Bensu Soral 1.62 metre boyunda, 54 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bensusoral, Twitter'da @bensusoral kullanıcı adıyla yer almaktadır.

BENSU SORAL DİZİLERİ

2012 - Yol Ayrımı (Ayşe)
2013 - Vicdan (Müge)
2014 - Boynu Bükükler (Miray)
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Aslı)
2016-2017 - İçerde (Melek Yıldız)
2021 - Cam Tavanlar (Leyla)

BENSU SORAL FİLMLERİ

2019 - Organize İşler: Sazan Sarmalı (Nazlı Noyan)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN