Oyuncu Berk Oktay'dan kötü haber

Oyuncu Berk Oktay'dan kötü haber

Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Berk Oktay, ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından hastalık sürecinin ağır geçtiğini belirten ünlü oyuncu, sevenlerini 'maskelerini çıkarmayın ve tedbirli olun' sözleriyle uyardı.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde 'Çağatay' karakterini canlandıran Berk Oktay, ikinci kez koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oktay, takipçilerine "Virüs bu sefer ciddi anlamda sarstı. Lütfen maskelerinizi çıkarmayın ve tedbirli olun" uyarısında bulundu.

'BU SEFER CİDDİ ANLAMDA SARSTI'

Oktay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef ikinci kez Covid-19'a yakalandım. Öncelikle şifa dileklerini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Beslenmeme, sağlığıma çok dikkat etmeme rağmen virüsten kaçamadım ve bu sefer ciddi anlamda sarstı. 'Virüs etkisin kaybetti ve artık çok da fazla önleme gerek yok' gibi bir algı oluştu maalesef. Lütfen maskenizden uzaklaşmayın ve olabildiğince tedbirli olmaya devam edin. Toparlıyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN