Berkin Gökbudak ile dünya evine giren Aslı Enver’in ilk eşi bakın kim çıktı!

Berkin Gökbudak ile dünya evine giren Aslı Enver’in ilk eşi bakın kim çıktı!

Birkan Sokullu ile olan evliliğini 2015 yılında noktalayan Aslı Enver, Murat Boz, Önder Öztarhan’dan sonra aşkı Berkin Gökbudak’ta buldu. Geçtiğimiz günlerde sessiz sakin nikah masasına oturan Aslı Enver sade bir törenle dünya evine girdi. İkilinin nikah şahidi ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk oldu. Aslı Enver'in daha önceden evli olduğunu bilmeyen bir çok hayranı ise şaştı kaldı. İşte Aslı Enver'in ilişkileri…

Geçtiğimiz gün Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Aslı Enver, hayranlarını şaşırttı, Daha önce 2012 yılında evlenen ve 2015 yılında boşanan Aslı Enver'in ilk eşi ne öğrenenler ise hayrete düştü. Birçok kişi Aslı Enver'in daha önceden evlilik yaptığını bilmezken duydukları isim karşısında da oldukça şaşırdı. İşte Aslı Enver'in ilişkileri…

ASLI ENVER DÜNYA EVİNE GİRDİ

38 yaşındaki ünlü oyuncu Aslı Enver işin sonu Berkin Gökbudak ile dünya evine girdi. 6 aydır aşk yaşayan çift sessiz sakin evlendi. Sade bir tören ile birbirlerine evet diyen çift törene en yakın arkadaşlarını ve aile üyelerini davet etti.

Aslı Enver Evlendi

Sürpriz evlilik kararı ile herkesi şaşırtan Aslı Enver'in nikah şahitleri ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk oldu.

Nikahta çekilen pozları sosyal medya hesabında "Evet" notuyla paylaşan Aslı Enver, güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Takipçilerinin beğeni ve yorum yağmuruna tutulan güzel oyuncunun bu kararı herkes de şok etkisi yarattı.

Gelinliğini gören birçok kişi Kuğu Gibi ifadelerini kullanırken ikinci kez evlendiğini öğrenen hayranları ise şaşkınlığını gizleyemedi.

5 ay aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan’dan Nisan ayında ayrılan güzel oyuncunun güzel giden ilişkisinin evliliğe dönüşmesi bekleniyordu. Ancak bekledikleri gibi gitmeyen ilişkileri sonrasında çift yollarını ayırma kararı aldı.

aslı enver murat boz

2019'DA NOKTALADI

Kardeşim Benim adlı filmde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin de inişli çıkışlı bir ilişkisi vardı. Birlikteliklerini 2019 yılının Ekim ayında sonlandırırken Murat Boz'un evlilik düşüncesine sıcak bakmadığı için çiftin ilişkiyi sonlandırdığı ifade edildi.

ASLI ENVER'İN İLK EŞİ ŞAŞIRTTI

2012 yılında nikah masasına oturan Aslı Enver meslektaşı Birkan Sokullu ile evlendi. Güzel oyuncunun ilk eşine öğrenen bir çok hayranı ise gerçek olup olmadığına inanamadı. Çift 2015 yılında evliliklerin noktalama kararı aldı.

Aslı Enver Birkan SOkullu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN