Berna Laçin'den kahreden haber! Hayranları yasta: Acil ameliyata alınacak...

Berna Laçin'den kahreden haber! Hayranları yasta: Acil ameliyata alınacak...

Son olarak 2019 yılında vizyona giren "Merhaba Güzel Vatanım" adlı filmde rol alan ünlü oyuncu Berna Laçin'den kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını adeta yasa boğdu.

2005 yılında atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Belalı Baldız' adlı dizide gösterdiği performansla yıldızı parlayan Berna Laçin'den kahreden haber geldi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Tek kişilik oyunu için Denizli'ye giden Berna Laçin, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Berna Laçin, acil ameliyata alınacağını açıkladı.

Laçin, açıklamasında "Kul kurar kader gülermiş. Bu akşam şahane bir organizasyon için Pamukkale'de tek kişilik oyunumu oynayacaktım. Ardından 7 Mart İzmir ve 8 Mart Bodrum sahnesini yine "Hayal Satıcısı" oyunumla açacaktım. Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım . E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti , ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor. Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere , o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler , saygılar" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına 'geçmiş olsun' yorumları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN