Beyaz gülün anlamını kimse bilmiyor! Alırken aman dikkat: Yanlış anlaşılabilirsiniz…

Beyaz gülün anlamını kimse bilmiyor! Alırken aman dikkat: Yanlış anlaşılabilirsiniz…

Doğanın sunmuş olduğu birçok farklı renkte çiçek yer alırken bunlardan en özeli ve en romantiğinde gül olarak biliniyor. Sevgilinize ya da bir sevdiğinize gül göndermek istediğinizde renklerin önemi olduğunu biliyor muydunuz? Beyaz gülün bu anlamını kimse bilmiyordu. Alırken aman dikkat! Yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. İşte beyaz gülün anlamı…

Doğada 9 farklı renkte gül bulunurken her bir gülün farklı bir anlam ifade ediyor. Kırmızı, Lacivert, Siyah, Beyaz, Pembe, Fuşya, Mor, Turuncu, Sarı renklerinde gül seçeneği bulunmaktadır. Saf ve temizlik olarak bilinen beyaz gülün bu anlamını tam bilmeyenler zaman zaman yanlış anlaşılmalarla karşı karşıya kalabiliyor. İşte beyaz gülün anlamı…

BEYAZ GÜLÜN ANLAMI NEDİR?

Saf bir gül masumiyet ve sadakat gibi anlamları temsil eden beyaz gül aynı zamanda romantizm ve zarafetin de sembolü olarak kabul edilmektedir. Düğünlerde, nişan törenlerinde ve özel etkinliklerde sık sık karşımıza çıkan beyaz gül sevgililer arasında duygusal bağın ifadesi olarak da kabul edilmektedir.

beyaz-gul.jpg

Bir arkadaşa moral vermek ya da bir hastayı ziyaret ederken teselli etmek için de beyaz gül tercih edilmektedir. Ancak beyaz gülün sevgi içeren anlamı karşı cinste zaman zaman yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN