Beyaz Tv'nin cinlerle imtihanı! Canlı yayında cinleri kahveye çağırdılar

Melik Gökçek'e ait olan TV kanalında akılalmaz bir olay yaşandı. Kendisini Metafizik Uzmanı olarak tanıtan Pelin Hürman canlı yayında sözce cin çıkarma seansı yaptı. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı. İşte herkesi şoke eden o anlar.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğluna ait olan Beyaz TV'de akılları zorlayan yayınlar yapılmaya devam ediyor. Farklı program ve içerikleri ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen kanalda bu defa cin çıkarma seansı yapıldı. Sercan Kahveci'nin sunduğu Her Açıdan programına bu hafta kendisini Metafizik Uzmanı diye tanıtan Pelin Hürman katıldı. Hürman, canlı yayında cin çıkarma seansı yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken sunucu Sercan Kahveci'nin ise kendini gülmemek için zor tuttuğu görüldü. İşte herkesi şoke eden cin çıkarma senası.

cin-cikarma.jpg

MELİH GÖKÇEK'İN KANALINDA AKILALMAZ OLAY

Beyaz TV'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sercan Kahveci tarafından yapılan Her açıdan programına bu hafta Metafizik Uzmanı Pelin Hürman katıldı. Hürman, çalışmaları hakkında detaylar verirken, cin çıkarma seansları yaptığını da iddia etti. Bunun üzerine canlı yayında cin çıkarma işini nasıl yaptığını gösteren Hürman'ın o anları sosyal medyada gündem oldu. Çok fazla tepki olan görüntü kısa sürede viral oldu.

gumemel.jpg

"CİNLER KAHVEMİ İÇER GİDERLER"

Yayında sözde cin çıkaran Pelin Hürman, ilginç açıklamalarda da bulundu. Hürman, Hürman, içine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyledi. Pelin Hürman, “Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” dedi. Pelin Hürman, yayında bazı sözler söyledikten sonra içinde cin olanların kendisini ekranda bir başka farklı yüz olarak göreceğini iddia etti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyaya yansımasıyla cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman için şu yorumlar yapıldı:

'Bu arada videodaki sunucu bey, tüm gülmeme meydan okumalarının kralı olur yutupda. Paraya para demez. Benden tüyo'

'Cinler Türkçe biliyor muymuş?'

'Adamın yüzüne okunmuş su serpicek zannettim. Bu arada sunucunun içinde gülmemek için büyük patlamalar oluyor'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN