Beyninize takla attıracak zeka bulmacası: Yaşlı kadının kaç tane kedisi olduğunu bulabilir misin?

Beyninize takla attıracak zeka bulmacası: Yaşlı kadının kaç tane kedisi olduğunu bulabilir misin?

Zeka oyunu: Yaşlı kadının evcil hayvanlara olan sevgisini anlamak için odadaki maksimum hayvan yüzünü görebiliyor musun? Bu bulmaca ile görünürlüğünüzü ve bilişsel becerinizi test edin. Zamanınız şimdi başlıyor!

Yaşlı kadın evcil hayvanları için kazak örüyor. Ve onun en sevdiği hayvanı belirlemek için bu zeka oyununu çözmelisin. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar kelime yeter, şimdi harekete geçin ve bir sonuca varmak için maksimum sayıda hayvan yüzünü tespit edin. Zamanlayıcı açık!

1-002.jpg

RESİMDEKİ TÜM HAYVAN YÜZLERİNİ GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimde maksimum sayıda kedi yüzünü tespit etmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, aynı görsellerin ve benzer tonlu bir arka planın kullanılması görevi yorucu hale getiriyor.

Adına sadık, Zeka Oyunu. Çözümü en kısa sürede tamamlayın. ancak yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, oturma odası sahnesinde bütün hayvan yüzlerini bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, görüntü canlı hayvanlar ve onların oyuncakları veya temsilleriyle doludur. Açıkçası, bu doğru sayımı bilme görevini daha da zahmetli hale getiriyor.

Görüntü düzgün olmayan bir şekilde bölünür ve kediler rastgele yerleştirilir. Bu nedenle, görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Ve şimdi, tüm satırları ve sütunları hızlıca gözden geçirin ve kesinlikle hiçbir hayvanı kaçırmayacaksınız.

ZEKA OYUNU CEVABI

Tüm kedi yüzlerini başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz. Ve cevabı hala kaçırıyorsanız veya Yaşlı kadının en sevdiği hayvanı hakkında kafanız karıştıysa, tüm hayvanları veya hayvan yüzlerini daire içine alın. Doğru cevabı bulacaksın!

2-002.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN