Beyninizi geliştirecek optik illüzyon: Resimde gizlenen kraliçeyi sadece IQ'su yüksek olanlar buluyor!

Beyninizi geliştirecek optik illüzyon: Resimde gizlenen kraliçeyi sadece IQ'su yüksek olanlar buluyor!

Optik İllüzyon: Bu resimde gizli bir kraliçe var. Gizli kraliçe nerede? Gizli kraliçeyi 11 saniye içinde bulabilir misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin!

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel illüzyon olmak üzere üç tür optik illüzyon vardır. Optik illüzyonlar beyninizi kandırmakta harikadır. Eğlence faktörü dışında, optik illüzyonlar bilimsel araştırmalar için harika kaynaklardır. Bilim adamları, beynin işleyişini anlamak için optik illüzyonlar kullanırlar.

Optik illüzyonlar son on yılda popüler hale geldi ve internetin kitleler arasında nüfuz etmesi nedeniyle optik illüzyonların popülaritesi önemli ölçüde arttı. Optik illüzyonlar, gözlem becerilerinizi geliştirmek için de harikadır. İşte gözlem becerilerinizi teste tabi tutacak böyle bir optik illüzyon.

1-014.jpg

GİZLİ KRALİÇEYİ 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, bir beyefendinin ormandaki birine şapkasını çıkarabileceği bir orman sahnesini göstermektedir. Şapkasını çıkardığı kişi kim?

Kişinin kıyafetine bakılırsa, kralın ordusunun bir parçası gibi görünüyor ve şapkanın çıkarılması, daha yüksek bir kişiye selam veya saygı ifade ediyor. Başlıktan da görebileceğiniz gibi, gizli kraliçeyi 11 saniyede bulmanız gerekiyor.

Yani bu başlıktan şapka çıkarılacak kişinin kraliçe olduğunu anlayabilirsiniz, ancak ilk bakışta görünmez. Senin görevin gizli kraliçeyi 11 saniye içinde bulmak.

GİZLİ KRALİÇENİN NEREDE OLDUĞUNU BULDUN MU?

Bu kolay bir meydan okumadır ve iyi gözlem becerisine sahip bir kişi tarafından çabucak çözülebilir. Gizli kraliçeyi gördün mü?

Resme dikkatlice bakın ve kraliçeyi hemen görebilirsiniz. Acele et. Zaman bitiyor.

OPTİK İLLÜZYON TESTİ CEVABI

Optik illüzyonun amacı beyninizi kandırmak ve kafanızı karıştırmaktır. Ve iyi gözlem becerisine sahip bir kişi, gizli kraliçeyi diğerlerinden daha hızlı bulabilir. Gizli kraliçeyi hala görmedin mi? Süre doldu.

Kraliçeyi fark edenler harika gözlem becerilerine sahipken, hala çözüm arayanların çözümü aşağıda aramaları gerekiyor.

2-005.jpg

Kraliçe, iki ağaç arasındaki boşluğun bir taslağı olarak görülebilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN