BİM 18 Ağustos aktüel kataloğunu duyurdu! LG Smart TV 13.499 TL, Elektrikli Bisiklet 6,299 TL...

BİM 18 Ağustos aktüel kataloğunu duyurdu! LG Smart TV 13.499 TL, Elektrikli Bisiklet 6,299 TL...

Yeni haftanın BİM aktüel ürünleriyle dolup taşıyor! Yarından itibaren BİM mağazalarında sizi harika fırsatlar bekliyor olacak. Süt ve süt ürünleri kategorisindeki seçkin ürünler, dondurulmuş lezzetler sizi bekliyor. İşte ayrıntılı BİM aktüel kataloğu...

Yeni haftanın heyecan verici BİM katalogları geldi! Bu Salı itibarıyla mağazalarımızda yerini alan ürünler arasında süt ve süt ürünleri ile dondurulmuş lezzetler bulunuyor. Sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan taptaze süt ürünleri ve donuk atıştırmalıklar, sizleri bekliyor olacak.

Beklemeye değer sürprizler Cuma günü sahne alacak. Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ile çevreye saygılı ve pratik bir ulaşım deneyimi yaşarken, Akıllı Bileklik sağlığınızı takip etmenize yardımcı olacak. Bluetooth Hoparlör ile müziğinizi kablosuz olarak paylaşabilir, Kulaklık ile kendi dünyanızı yaratabilirsiniz. Hırdavat ürünleri ise evinizdeki işleri kolaylaştıracak ve tamiratları keyifli hale getirecek.

BİM'in indirimli ürünler kataloğu, bu hafta da alışveriş deneyiminizi zenginleştirmek için dolu dolu! İşte 18 Ağustos Cuma BİM aktüel kataloğu...

18 AĞUSTOS BİM AKTÜEL KATALOĞU

aaa.jpgqqq.jpgdsadsada.jpggdfgfd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN