Bir anda iğne ipliğe dönen Eda Ece'nin şok diyeti! Bunu yaparak kilolarından bir çırpıda kurtulmuş

Bir anda iğne ipliğe dönen Eda Ece'nin şok diyeti! Bunu yaparak kilolarından bir çırpıda kurtulmuş

Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteriyle tanınan Eda Ece, bir süre kilo almasıyla gündeme gelmişti. Tatildeki mayolu fotoğraflarını esprili bir şekilde değerlendiren oyuncunun kilo verme yöntemi ortaya çıktı. Eda Ece'nin 53 kiloya kadar düştüğünü görenler, ünlü oyuncunun zayıflama sırrını araştırmaya başladı. İşte nasıl kilo verdiği...

Eda Ece'nin incecik formülüne dair merak edenlere sevindirici bir haber var. 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yaz tatilinde objektiflere takılarak kilolu haliyle dikkat çekmişti. Magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Ece'nin aslında kilo vermek için kullandığı etkili bir yöntem olduğu ortaya çıktı! Yağları adeta eriten bu formül ise şöyle: "Yorgunlukla mücadele etmek..."

EDA ECE'NİN FİT KALMA FORMÜLÜ

EDA ECE

Eda Ece, Pis Yedili, İlişki Durumu Karışık, Beni Böyle Sev, Yasak Elma gibi popüler dizilerde rol almasıyla tanınan bir oyuncudur. Son dönemde aldığı kilolarla dikkat çeken Ece'nin, kilo verme yöntemi şaşkınlık yarattı.

Ünlü oyuncunun kilolu halleriyle ilgili şaşırtıcı fotoğrafları görenler onu tanımakta zorlanmıştı. Kısa bir sürede incecik bir görünüme kavuşan Ece'nin kilo verme yöntemi ise ortaya çıkmıştı.

Ece'nin bu değişimiyle ilgili merak edilenlerin cevabını vermek üzere Etiler'de görüntülenen oyuncu, tatilde çekilen mayolu fotoğraflarını esprili bir şekilde yorumladı. "Gazetedeki antiloba inanma" diyerek espri yaparak durumu hafifletti.

Eda Ece, "Beni dağlardan niye çekiyorsunuz. 'Eda seni çekiyoruz' deyin, ben de havalı bir poz vereyim. Sizin yüzünüzden spora başladım. Benim niye havalı bir fotoğrafım olmasın?" şeklinde konuşarak durumu sakinleştirdi.

Ününün yurtdışına da ulaştığını belirten Ece, diziyi takip edenlerin onun replikleriyle karşılaşmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Kilolu hallerini doğal bir durum olarak gören oyuncu, "Her işte bir kilo verme ve alma oluyor. 'Karakteri doğururken alıyorum' diye şaka bile yaptım. Set ortamında stres yiyiciliği biraz fazla olabiliyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ece, yorgunlukla baş etmek adına yaptığı şeylerin, beslenme düzenine ve sağlıklı yemeklere odaklanmak olduğunu belirtti. Bir beslenme uzmanına danışarak daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini ve uykusuz saatler, az su içme gibi etkileri azaltmak için çaba sarf ettiğini söyledi.

Eda Ece'nin zayıflama hikayesi, hayranlarını şaşırtırken sağlıklı bir yaklaşım sergileyerek kilo verme sürecini anlattı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN