Bir avuç yiyen kaplana dönüşüyor! İşte libidoyu kamçılayan besinler... Faydaları saymakla bitmiyor

Bir avuç yiyen kaplana dönüşüyor! İşte libidoyu kamçılayan besinler... Faydaları saymakla bitmiyor

Hem vücut sağlığınızı artıracak hem de cinsel yaşantınızı etkileyecek muhteşem besinler hayatımızın içerisinde etkisini gösteriyor. Fark etmeden yediğimiz belli bir libidoyu tavan yaptıran öyle besinler var ki hem sağlığınızı hem de cinsel yaşantınızı olumlu yönde etkiliyor. İşte hayatımızın içerisinde yer alan mucizevi besinler…

Günlük hayatta tükettiğimiz pek çok farklı besin kaynağı bulunurken bazıları var ki cinsel sağlığınızı da performansınızı da olumlu yönde etkiliyor. Beslenme tarzınız dengeyi sağlarken hem vücut sağlığımızı hem de cinsel yaşantımızı etkilemektedir.

LİBİDOYU ARTTIRAN BESİNLER

yaban-mersini.jpg

YABAN MERSİNİ

İçerisinde yer alan antioksidan ile birlikte kan dolaşımını arttırarak cinsel fonksiyonları desteklemektedir. Vücuttaki nitrik oksit seviyesini arttırıp damarları genişletme özelliğine sahiptir.

avokado.jpg

AVOKADO

Sağlıklı yağlar içerisinde yer alan avakado içerisinde bulundurduğu e vitamini ile birlikte kan dolaşımını arttırıp libidoyu desteklemektedir. Avokado içerisinde yer alan potasyum ve B vitaminleri de cinsel sağlığı desteklemeye yardımcı oluyor.

tatli-badem-yagi-1.jpg

BADEM

Çinko, Selenyum ve e vitamini açısından oldukça zengin bileşenlere sahip olan badem cinsel hormonları destekleyerek libido üzerinde olumlu etkiler sağlamaktadır.

cikolata.jpg​​​​​​​

ÇİKOLATA

Mutluluk hormonu salgılayan çikolata serotonin ve endorfin gibi hormonlar ile birlikte hem sağlığımızı olumlu etkiliyor hem de size mutluluk kaynağı oluşturuyor. Flavonoidler ile kan dolaşımını arttırarak cinsel performansınızı da desteklemektedir.

deniz-urunleri.jpg

DENİZ ÜRÜNLERİ

Sağlık üzerindeki etkileri saymakla bitmeyen deniz ürünleri Omega-3 yağ asitleri ile birlikte çinko açısından oldukça zengin birer besin kaynağıdır. Bu içeriklerin cinsel yaşam üzerinde de olumlu etki göstermemesi biraz komik kaçardı. Balık, midye ve istiridye gibi deniz ürünlerini libidoyu arttırıcı özelliği bulunuyor.

kirmizi-pancar.jpg

KIRMIZI PANCAR

Nitrat açısından zengin bir besin olan kırmızı pancar kan dolaşımını hızlandırıp damarların genişlemesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede cinsel performansınızı da olumlu yönde etkilenmektedir.

findik.jpg

FINDIK

İçerisinde bulundurduğu arginin ile birlikte vücuttaki nitrik oksit üretimini arttırarak kan damarlarını genişleterek cinsel performansı desteklemektedir.

Bu besinleri düzenli ve dengeli bir şekilde tükettikten sonra stresten uzak durup düzenli egzersiz yaparak cinsel sağlık performansınızı olumlu yönde arttırabilirsiniz. Cinsel sağlık problemleri yaşayan kişiler doğal yollardan faydalanabileceği gibi ciddi durumlarda uzman bir görüş alması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN