Bir ay önce evlenmişti! Şeyma Subaşı'dan kötü haber! Neye uğradığını şaşırdı: Depreme yakalandı

Bir ay önce evlenmişti! Şeyma Subaşı'dan kötü haber! Neye uğradığını şaşırdı: Depreme yakalandı

Bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz ay hayatını birleştiren, düğünden sonra ise eşiyle tatile Japonya'ya giden Şeyma Subaşı, hayranlarını korkuttu. Ünlü isim, Japonya'da meydana gelen depreme yakalandı.

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay Fas'ın Marekeş şehrinde sevgilisiyle nikah masasına oturarak dünyaevine girmişti. Subaşı'nın düğünde giydiği gelinliğin fiyatı dudak uçuklatırken düğünün ardından eşiyle tatile giden Subaşı'dan kötü haber geldi.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırmış ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Yakın çevresinin katıldığı bir nikah töreniyle Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, nikahın ardından ilk olarak sosyal medya hesabındaki kullanıcı adını değiştirerek adından söz ettirmişti. Subaşı ayrıca düğünde 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL'lik gelinlik giyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

DEPREME YAKALANDI

Düğünün ardından eşi Mohammed Alsaloussi ile Japonya'ya tatile giden Şeyma Subaşı'dan kötü haber geldi. Subaşı ve eşi Japonya'da meydana gelen 6,1 şiddetindeki depreme yakalandı.

O anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Şeyma Subaşı, "6,1 büyüklüğünde deprem oldu. 2 dakika öncesinden haber verdiler. Kaldığımız otel başka bir boyut zaten. Sallantıyı baya hissettik ve durdu. Burada olağan bir şey. Bu nasıl bir ülke ya? Neyse... Bir süre şey söylenir de söylemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Eşi Meedo ile Japonya'ya giden Şeyma Subaşı 6,1 büyüklüğündeki depreme yakalandı

Eşi Meedo ile Japonya'ya giden Şeyma Subaşı 6,1 büyüklüğündeki depreme yakalandı

Subaşı'nın paylaşıma çok sayıda 'geçmiş olsun' yorumu geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN