Bircan kendine yeni kurban buldu! Seren'den sonra Oğuzhan'a taktı "Sen önce makyajını sil Bircan"

Bircan kendine yeni kurban buldu! Seren'den sonra Oğuzhan'a taktı "Sen önce makyajını sil Bircan"

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasından sonra izlenme sayıları düşen Bircan Bali ile Arto kendilerine yeni kurban buldu. Oğuzhan Uğur'u hedef alan Bali, bakın yayında nasıl parmak salladı. Görenler "Önce makyajını sil Bircan" yorumları yaptı.

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Hatay'dan ortaya atılan baraj patladı yalanıyla çalışmalar panik yüzünden durmuştu. Bu haberi Oğuzhan Uğur'un ortaya çıkardığını iddia eden bir grup adeta Uğur'u sosyal medyada linç etmişti. Emniyete ifade everen Uğur daha sonra serbest bırakılmıştı. Ünlü sunucu Bircan Bali ise bu durumu tekrardan gündeme getirip Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

soyleezeemolmaz.jpg

BU SEFER OĞUZHAN'I HEDEF ALDI

Seren Serengil'i yaptıkları mobingden dolayı Serengil'in programdan ayrılmasından sonra izlenmeleri düşen Söylemezsem Olmaz programı bu kes Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

bircan.jpg

Programda 'Baraj patladı' yalanını tekrardan gündeme getiren Bali Oğuzhan Uğur'a demediğini bırakmadı. Uğur'u 'Hesap vereceksin' diye tehdit eden Bali'ye çok sayıda tepki de geldi.

oguzhanugur.jpg

"SEN ÖNCE MAKYAJINI SİL BİRCAN"

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali canlı yayında parmağını sallayarak Oğuzhan Uğur'a "hesabını vereceksin, götüreceğinizi götürdünüz" yorumlarında bulundu. Bazı kullanıcılar ise "Sen önce makyajını sil" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN