Birçok kişinin muzdarip olduğu karın şişkinliğini gidermek meğer bu kadar kolaymış! Günde 1 bardakla şişkinliğe elveda

Birçok kişinin muzdarip olduğu karın şişkinliğini gidermek meğer bu kadar kolaymış! Günde 1 bardakla şişkinliğe elveda

Doğanın insanlara sunduğu çeşitli şifalı bitkilerden yapılan çaylar, hem sindirim sistemini rahatlatır hem de şişkinlik ve gaz gibi problemleri en aza indirir. Birazdan bahsedeceğimiz şifalı çayı günde 1 bardak tüketerek karnınızdaki şişkinliğe anında hafifletebilirsiniz. İşte, şişkinliğe iyi gelen bitki çay…

Karın şişkinliği, yaygın sindirim sistemi sorunlarından biri. Karnın patlayacakmış gibi bir his veren şişkinliği gidermek doğal besinlerle mümkün. Rezene çay sayesinde şişkinlik probleminiz son bulacak ve siz de kuş gibi hafifleyeceksiniz.

REZENE ÇAYI NEYE İYİ GELİR?

Rezene bitkisi, çok zengin vitamin ve mineral kaynağı. Rezene çayı, rezene bitkisinin tohumlarından hazırlanarak tüketilen en şifalı bitki çaylarından biri. Rezene çayının en bilinen faydası ise sindirim sistemi sağlığına faydalı olması.

Rezene çayı, mide kramplarını rahatlatır, sindirimi iyileştirir, mide ekşimesi ve gaz sorunu gibi çeşitli rahatsızlıklara şifa olur. Aynı zamanda midedeki şişkinliği alarak sizi rahatlatma özelliği bulunan güçlü özelliklerle dolu bir bitki çayı.

REZENE ÇAYI NASIL YAPILIR?

Medyatava'da yer alan habere göre, 2 çay kaşığı kadar rezene tohumunu ezin ve 1 bardak kaynamış suyun içerisine ilave edin. Bu şekilde 5 dakika kadar demlendirdikten sonra içerisine limon veya bal ilavesi yaparak tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN