Biri eşi biri eski sevgilisiydi! Hailey Bieber Selena Gomez'den yardım istedi: Daha fazla dayanamadı!

Biri eşi biri eski sevgilisiydi! Hailey Bieber Selena Gomez'den yardım istedi: Daha fazla dayanamadı!

Dünyaca ünlü Justin Bieber'in eşi Hailey Bieber ve eski sevgilisi Selena Gomez omuz omuza verdi. Sürekli olarak dedikoduların hedefi olan ikili üzerine Selena Gomez daha fazla dayanamadı. Hailey Bieber'a ölüm tehditleri savuran Selena Gomez Hayranları gündemde yer aldı. Bu durumdan korkan Hailey Bieber ise çareyi Selena Gomez'e bildirmekle buldu. İşte dünyayı sarsan gündem...

JUSTİN BİEBER, SELENA GOMEZ VE HAİLEY BİEBER İSMİ BİR ARADA!

Magazin dünyasını sarsan olay sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Justin Bieber'in eşi Hailey Bieber ile eski sevgilisi Selena Gomez isimleri bir araya geldi. Dünya magazininde ilk sıralarda yer alan bu isimlerin yaşadığı olay ile gündem adeta sarsıldı.

Justin Bieber ile mutlu birliktelik içerisinde olan Selena Gomez'in ilişkisi 5 yıl öncesinde sona ermişti. Fakat hayranları ve takipçi kitlesi tarafından ikilinin ismi yan yana anılmaya devam ediyor. Selena Gomez'in hayranları ise bu durumda Hailey Bieber'a sosyal medya hesabı üzerinden kötü yorumlar yapmaya devam ediyor.

Sürekli hakaretlere maruz kalan Hailey Bieber son yaşanan olay ile gündemi sarstı. Selena Gomez ile Hailey Bieber'in konuya dair kendisine ulaştığını belirterek hayranlarına kötü yorum yapmamalarına dair nazik bir dille konuşmaları gerektiğini belirtti.

hailey-selena-sixteen-nine.webp

HAİLEY BİEBER, SELENA GOMEZ'DEN YARDIM İSTEDİ

Sosyal medya üzerinden sürekli olarak kötü yorumlara maruz kalan Hailey Bieber geçtiğimiz günlerde Selena Gomez'i arayarak hayran kitlesinin daha nazik olmasını ve kendisine kötü yorumlarda bulunmamasını rica etti.

Kendisinin ölüm tehditlerine kadar ulaşan nefret dili içeren mesajlar aldığını da belirterek Selena Gomez'den yardım istedi. Selena Gomez yaşanan olayın üzerine resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Selena Gomez, Hailey Bieber'in kendisine ulaştığını ifade etti.

2-001.jpg

SELENA GOMEZ'DEN TAKİPÇİLERİNE AÇIKLAMA GELDİ

Justin Bieber'in eşi Hailey Bieber'in kendisine ulaştığını söyleyen Selena Gomez, ölüm tehditleri ile nefret dolu mesajlar aldığını öğrendi. Bu kötü içerikli mesajların hayranlarından geldiğini öğrenerek açıklamada bulundu.

Asla savunduğu bir durum olmadığının altını çizen dünya yıldızı hiç kimse nefret ve zorbalık deneyimlerinin yaşamaması gerektiğini vurguladı. Her zaman nezaketi savunduğunu belirten Selena Gomez tüm bu durumların durdurulması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN