Borçlu kimse kalmasın diye bankalar faiz düşürdü! Dağ gibi borcu şıp diye kesecek borç kapatma kredisi duyuruldu! Bal gibi faiz oranıyla milyonlara verilecek

Borçlu kimse kalmasın diye bankalar faiz düşürdü! Dağ gibi borcu şıp diye kesecek borç kapatma kredisi duyuruldu! Bal gibi faiz oranıyla milyonlara verilecek

Mevcut borçları olan kişilere sevinç haberi! Bankalar, düşük faiz oranlarıyla borç kapatma kredisi sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamalı ve borçlarınızı kapatmak için en yakın banka şubesine giderek başvuru yapmalısınız.

Bankalar, borçlu müşterilerine indirim yaptı. Yapı Kredi, ING, Akbank, İş Bankası, TEB, Finansbank, ve Garanti, faizlerini düşürdüler. Borçlu müşteriler, bu oranları duyunca sevinçten çılgına döndü!

para

 

Özellikle emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlatan bankalar, borç yükünden kurtulmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberler verdi. Düşük faizli borç kapatma kredisi imkanı sunan Yapı Kredi, ING, Akbank, İş Bankası, TEB, Finansbank ve Garanti, faiz oranlarını indirme kararı aldı. Bu haber emeklilerin sevinçle karşıladığı bir gelişme oldu. Birikmiş borcunu taşıyarak yeni yılı rahat bir nefesle karşılayabilirler. Önümüzdeki günlerde, lokum gibi borç kapatma kredisi ile ilgili detaylı bilgi paylaşılacak. Ayrıntılar haberimizde...

paraa

 

Bankalar, 2023 yılına özel ilk borç kapatma kredisi kampanyasını başlattı. Yapı Kredi, ING Türkiye, Akbank, İş Bankası, TEB, Finansbank ve Garanti Bankası, vatandaşları borç yükünden kurtarmak için faiz oranlarını düşürdü. Emeklilere özel olarak düşük faiz oranları sunan bu bankalar, tamamen borçlarından kurtulmak isteyenler için iyi bir fırsat sunuyor. Emekli müşterilerine düşük faizli borç kapatma kredisi veren bankalar ve detaylar hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edin.

 

 

money

Bankalar yeni yılın ilk faiz indirimi kampanyasını açtı. Borç yükünden kurtulmak isteyenler, Yapı Kredi, ING Türkiye, Akbank, İş Bankası, TEB, Finansbank ve Garanti Bankası'nın bu kampanyasını değerlendirin. Özellikle emeklilere özel faiz oranlarıyla avantajlı borç kapatma kredisi imkanı sunulacak. Güncel faiz oranları şu şekildedir: 

ING Borç Kapatma Kredisi %1,24 365 TL 13.175 TL,

Yapı Kredi Borç Kapatma Kredisi %3,14 523 TL 18.894 TL,

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi %2,15 437 TL 15.782 TL, 

TEB Borç Kapatma Kredisi %1,64 395 TL 14.287 TL, 

CEPTETEB Borç Kapatma Kredisi %1,64 395 TL 14.287 TL, 

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi %1,74 403 TL 14.576 TL, 

Akbank Borç Kapatma Kredisi %2,26 446 TL 16.114 TL,

Enpara Borç Kapatma Kredisi %1,99 424 TL 15.253 TL ve 

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi %2,67 481 TL 17.382 TL.

dsBORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Özel bankalar, emekli müşterilerine özel olarak yeni yılın ilk haftasında borç kapatma kredisi sunuyor. Bu kredi, düşük faiz oranıyla mevcut borçlarınızı taşıyarak yeni bir kredi kullanımına imkan veriyor. Borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin en yakın banka şubesine giderek başvuru formunu doldurmaları ve gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekiyor. Bu işlemler için gerekli olan en önemli belge, T.C. kimlik kartıdır. En yakın şubeye giderek bu belgenizi yanınıza almanız yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN