Borsa yatırımcıları dikkat! İslam Memiş korkutan uyarıyı yaptı: O tarihte Borsa İstanbul dip yapacak!

Borsa yatırımcıları dikkat! İslam Memiş korkutan uyarıyı yaptı: O tarihte Borsa İstanbul dip yapacak!

Ünlü isim İslam Memiş yatırım konusunda insanları sık sık uyarmaya devam ediyor. Peki İslam Memiş borsa hakkında hangi yorumları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

Borsa yatırımcıları internet üzerinden uzman isimlerin açıklamalarını sık sık takip ediyor. Peki İslam Memiş Borsa İstanbul ile ilgili hangi yorumları yaptı? İslam Memiş borsa tahminleri neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ BORSA YORUMLARI

İslam Memiş borsa ve altın ile ilgili yorumlarına hız kesmeden devam ediyor. Memiş altının 1175 TL seviyelerinde olsa da serbest piyasada 1195 TL'den işlem gördüğünü söyledi. 3 hafta içinde gram altında 81 TL bir değer artışı görüldüğünü ve altın yatırımcısının yükselişin bitmediğini, gümüş ve altın rekorunun bu sene de devam edeceğini ve uzun vadede gram altının 1.280, 1.350, 1.450, 1.500, 1.550 seviyelerini görebileceğini söyledi. İslam Memiş açıklamalarına göre altın yatırımcısının sabırlı olması gerekiyor. Senelik olarak düşüş görülse bile 2 hafta içinde gram altında 1150 TL seviyelerinde görülecek. ONS altın konusunda düşüş beklentisi olsa da ons altın 1825 dolar seviyesinden işlem görüyor ve en yüksek 1942 seviyelerine ulaştı. 

İslam Memiş Dolar ve Borsa Açıklamaları

ONS altın konusunda da 2350, 2500 dolar tahminleri devam ediyor. İslam Memiş borsa ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Borsa yatırımcıları genel olarak senelik ve uzun vadede kâr amacıyla buraya yönelmeli. Çünkü bu durum kumar piyasası gibi görülmemeli, kredi ile işlem yapılmaması gerekiyor ve hisselerin çeşitlendirilmesi de şart. Bu önlemler alındıktan sonra borsa konusunda zarar etme olasılığı çok düşüktür. Örneğin sene için 4400 puanla dip, 6500 puanla zirve olarak takip edilecek. Kırılma noktaları tahminlerimize göre yukarı doğru olacak, dalgalı olsa da bu fiyatlandırmaların devam edeceğini düşünüyorum. Satış ile ilgili de bir hamle daha olabilir ancak düzeltme alanı olacak. Teknik düzeltmeler sonrası yaşanan düşüşlerin de yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi gerekecek.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN