Borsada dalgalı deniz durulmuyor! Uzman isim fiyat verdi: Bu fiyattan almayan dizlerini dövecek!

Borsada dalgalı deniz durulmuyor! Uzman isim fiyat verdi: Bu fiyattan almayan dizlerini dövecek!

Borsa üzerinde hareketlilik devam ederken uzman isim İslam Memiş tarafından açıklamalar gelmeye başladı. Memiş youtube üzerinden özel bir açıklamalarda bulundu ki altın ve yatırım tavsiyeleri geldi. İslam Memiş ilk kez o rakamı verdi. İşte, olay yaratan o yorumlar haberimizde yer almaktadır.

Hem televizyon hem de youtube üzerinden özel açıklamalarda bulunan İslam Memiş, yaptığı yorumlar doğru çıktıkça yatırımcılar Memiş tarafından gelecek yorumları takip etmeye başladı. Altın ve yatırım tavsiyeleri gelmeye başlarken Memiş, ilk defa o rakamı açıkladı. Altın üzerine yatırım yapacakların dikkatlice okuması gereken yorumlar haberimizde.

ALTIN ALACAKLARA ÖNEMLİ TAVSİYELER

2023 yılına giriş yapılmasıyla beraber altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken İslam Memiş, altının en çok kazandıran yatırım aracı olacağının altını çizdi. Altını olanların asla satmaması gerektiği yönünde yorumlar yapılırken gram altının büyük bir patlama yaşayacağının ve başarılı tahminler geleceği duyuruldu.

2023 yılında yatırım yapmak isteyenler için yatırım tüyoları gelirken altın ve döviz üzerinde ki hareketlilik ise yatırımcıları telaşlandırdı.

İslam Memiş borsa açıklaması

BORSA ÜZERİNE RİSK ARTTI

Uzman isim İslam Memiş, 2023 yılında yatırım yapmak isteyenlerin kesinlikle dikkatli olması yönünde tavsiyeler verilirken borsa üzerinden yatırım yapacaklar için çok net uyarı geldi. 2023'ün başlarında borsada ciddi oranlarda hareketlilik yaşandı.

Memiş, beklemek çok daha mantıklı olur ifadelerini kullanırken 2023 yılında dolar ve altın yatırımı düşünenlerin akıllıca devam etmesi gerektiği belirtildi. 2023 yılında gram altının en fazla kazandıran yatırım aracı olacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN