Boşanmanın eşiğindeki Hadise'den ilk açıklama! 3,5 aylık hamileydi

Boşanmanın eşiğindeki Hadise'den ilk açıklama! 3,5 aylık hamileydi

7 ay önce Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise'nin evliliğinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Sahnede ağlamasıyla ortaya çıkan kriz sonrasında eşi Mehmet Dinçerler de alyansını çıkarmıştı. Hakkında çıkan "Boşanacaklar" haberlerine dayanamayan Hadise sessizliğini bozdu. Bakın ne yazdı?

Bir konserinde "Küçük bir yol" şarkısında ağlayan Hadise, hayranlarını şaşkınlığa uğratmıştı. Yaşanan olay sonrasında evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia edilirken, eşinin mekan açılışına katılmaması bu iddiaları güçlendi. Bunun üzerine eşi Mehmet Dinçeler de alyansını çıkarmıştı. Hamilenin bebek tedavisi gördüğü söylenirken, ilk ağızdan açıklama geldi. Hadise bakın sosyal medya hesabından ne paylaştı?

1470538.jpg

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER ÇİFTİNDE KRİZİ BÜYÜYOR

Ayrılık haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise, İzmir'de verdiği konserde 'Küçük yol şarkısını' söylerken gözyaşlarını tutamaması boşanma iddialarının konuşulmasına neden olmuştu.

1470122-001.jpg

Günlerdir eşi Mehmet Dinçerler ile karşılıklı hamleler yapan Hadise, hakkında çıkan hamile iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı.

1465901-001.jpg

HADİSE'DEN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

İddialara göre çiftin bebek yüzünden araları açılmıştı. Hadise'nin çocuk isteğine karşılık eşi Mehmet Dinçerler'in soğuk bakmaması ikili arasında ipleri koparmıştı.

hadiseaglama-001.jpg

Hadise'nin sahnede 'Hayatımın şarkısı' dediği Küçük bir yol şarkısını söylerken ağlaması herkesi üzerken, eşi Mehmet Dinçerler'in mekan açılışına katılmaması boşanma iddialarını güçlendirdi. Hamilelik haberleri için paylaşım yapan Hadise şunları yazdı:

"Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber;

Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize...

Hadise"

hadise.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN