Britney Spears'tan eski dostuna: Bu yalancılık

Britney Spears'tan eski dostuna: Bu yalancılık

Britney Spears, eski dostu Christina Aguilera'nın, vasilik süreci hakkında konuşmamasına tepki gösterdi. Spears, konuyla ilgili "Gerçekleri bilen birinin konuşmayı reddetmesi yalancılıkla aynıdır" dedi.

Amerikalı şarkıcı Britney Spears, çocukluk arkadaşı olan fakat uzun bir süredir konuşmadığı arkadaşı Christina Aguilera'nın, geçtiğimiz hafta biten 13 yıllık vasilik süreci konusunda konuşmayı reddetmesine sert çıktı.

Rolling Stone'da yer alan habere göre; Spears, Instagram hesabından Aguilera'nın Latin Grammy Ödülleri'nden bir videosunu paylaştı. Videoda Aguilera, kendisine Spears'la vasiliğin sona ermesinin ardından konuşup konuşmadıkları sorulduğunda "Konuşmuyoruz ama onun adına çok mutluyum" diyor.

Britney Spears, videonun üzerine "Bana destek olan herkesi çok seviyorum ama gerçekleri bilen birinin konuşmayı reddetmesi yalancılıkla aynıdır. 13 yıldır yozlaşmış istismarcı bir sistemin içinde olmam hakkında konuşmak neden bazıları için zor? Benim için konuşan herkese teşekkür ederim. Evet ben değerliyim!" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN