Britney Spears'tan 15 milyon dolarlık rekor anlaşma: 14 yıllık vasiliği anlatacak

Britney Spears'tan 15 milyon dolarlık rekor anlaşma: 14 yıllık vasiliği anlatacak

Ünlü şarkıcı Britney Spears, yayınevlerinin uğruna büyük bir ihale savaşı verdiği anıları için Simon & Schuster ile 15 milyon dolarlık anlaşmaya vardı. Bunun tüm zamanların en pahalı kitap anlaşmalarından biri olduğu belirtildi.

ABD'li pop yıldızı Britney Spears, kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babasının vasiliğine 14 yıl sonra isyan ederek mahkeme kararıyla özgürlüğüne kavuşması sonrası adeta yeniden doğdu.

Kongre'nin bazı üyelerinden "Adalete nasıl ulaştığınızı kendi sözlerinizle anlatmak için bizimle görüşmeye davet ediyoruz" mektubu alan pop prensesi, yaşadığı her şeyi anlatacağı bir kitap için rekor anlaşmaya imza attı. Spears, yayınevlerinin uğruna büyük bir ihale savaşı verdiği anıları için Simon & Schuster ile 15 milyon dolarlık anlaşmaya vardı.

'TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK ANLAŞMALARINDAN'

Page Six'e konuşan adı açıklanmayan bir kaynak, anlaşmanın 'tüm zamanların en büyüklerinden biri' olduğunu söyledi.

Spears, 15 milyon dolar karşılığı, anı kitabında şöhrete yükselişi, ailesiyle ilişkisi ve 14 yıl vesayet altında yaşama deneyimine dair her şeyi anlatacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN